MINI RESOLUTE EDITION
MINI JCW CLUBMAN UNTOLD EDITION
MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDITION
MINI КАБРИОЛЕТ SEASIDE EDITION
MINI Cabrio Seaside Edition - тийзър на основната страница

THE MINI Cabrio SEASIDE EDITION.

СЪЗДАВА ВЪЛНИ.

АКЦЕНТИ.

ОБИЧАМЕ ДА СМЕ НА МОРЕТО.

Създадохме много специално издание, вдъхновено от крайбрежието. MINI Cabrio Seaside Edition пленява сетивата ви много преди да се настаните вътре. Отбелязвайки 30 години вълнение, той издига радостта от слънчевото шофиране до нови висоти. И с динамичния MINI Cooper S двигател под предния капак, той е толкова динамичен, колкото и вълнуващ. С четири удобни места за вас и вашите приятели и много нови приключения.

ГМУРКАНЕ В МОРЕТО.

Ще харесате лекото, ефирно усещане на интериора на MINI Cabrio Seaside Edition. Красиви крайбрежни цветове – пясъчно бежово и успокояващо синьо – добавят изобилие от текстура. С първокачествени материали и изискани щрихи, на които да се наслаждавате,когато слънцето изгрява и горната част се спуска.
MINI Convertible Seaside Edition – тапицерия и кокпит

ОТКРИЙТЕ ДЕТАЙЛИТЕ.

АКЦЕНТИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ.

MINI Cabrio – Seaside Edition – представяне

MINI Cooper S Cabrio :

THE MINI Cabrio SEASIDE EDITION.

От 72,000 лв

ЗА ВАС И ВАШЕТО МИНИ.

АТРАКТИВНИ АКСЕСОАРИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФИНАНСИРАНЕ.

НАМЕРЕТЕ АКСЕСОАРИТЕ, КОИТО ТЪРСИТЕ.

MINI Convertible Seaside Edition - следпродажбени услуги
MINI Convertible Seaside Edition - финансови услуги

MINI ФИНАНСОВИ УСЛУГИ.

НИЕ ЩЕ ВИ КАЧИМ ЗАД ВОЛАНА.

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИТЕ СИ СТЪПКИ.

Опровержение:

Показаните стойности на разхода на гориво, емисиите на CO2 и разхода на енергия са определени съгласно Европейския регламент (ЕО) 715/2007 във версията, приложима към момента на типовото одобрение. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаната гама отчита допълнителното оборудване и различните размери на колелата и гумите, налични за избрания модел. Стойностите на превозните средства вече се основават на новия регламент WLTP и се преобразуват обратно в стойности, еквивалентни на NEDC, за да се гарантира сравнението между превозните средства. [По отношение на тези превозни средства, за свързаните с превозните средства данъци или други такси, базирани (поне inter alia) на емисиите на CO2, стойностите на CO2 могат да се различават от посочените тук стойности.] Спецификациите за ефективност на CO2 се определят съгласно Директива 1999/94/ ЕО и Европейският регламент в настоящата му версия са приложими. Показаните стойности се основават на разхода на гориво, стойностите на CO2 и консумацията на енергия според цикъла NEDC за класификацията. За допълнителна информация относно официалния разход на гориво и специфичните емисии на CO2 на нови пътнически автомобили можете да вземете от „Наръчник за разход на гориво, емисии на CO2 и консумация на енергия на нови леки автомобили“, който е достъпен във всички точки на продажба и на https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html. Цената е необвързваща препоръка на производителя (с включено ДДС, без транспортни разходи). Вашият дилър на MINI с радост ще ви предостави обвързваща ценова информация."