MINI RESOLUTE EDITION
MINI JCW CLUBMAN UNTOLD EDITION
MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDITION
MINI КАБРИОЛЕТ SEASIDE EDITION
loader
blind-image
loader
EXPLORE EXPLORE
MODELS & OPTIONS MODELS & OPTIONS
MINI Convertible Seaside Edition - екстериор - изглед отстрани

THE MINI Cabrio SEASIDE EDITION.

ВСЕКИ ДЕН Е КАТО СЛЪНЧЕВ ДЕН.

СЪЗДАВА ВЪЛНИ.

Изживейте въодушевлението. MINI Cabrio Seaside Edition издига забавлението от огряно от слънцето, вятър в косите шофиране на следващото ниво. Отбелязвайки 30 години неочаквано, нефилтрирано вълнение, ние създадохме много специално, вдъхновено от морското крайбрежие издание на най-непредубедения член на нашето семейство. Наличен в два нови великолепни цвята – Carribean Aqua и Nanuque White, той осигурява свежа интерпретация на чара и стила на MINI. Той е дързък, спонтанен и с оживения двигател на MINI Cooper S под предния капак, той е толкова динамичен, колкото и вълнуващ. Когато слънцето е навън, забавлението е на път.

Сива разделителна линия Сива разделителна линия
БЪРЗИ ФАКТИ.

ЧИСТО НЕФИЛТРИРАНО ВЪЛНЕНИЕ.

Вдъхновени от нашето емблематично дизайнерско наследство и гордото състезателно минало, моделите MINI Cabrio Seaside Edition правят мигновено впечатление. Със 7-степенна спортна автоматична трансмисия Steptronic той въплъщава спортното представяне на MINI и усещането за картинг. А двигателят Cooper S ви дава мощността и ефективността на технологията MINI TwinPower Turbo и собственото си различно усещане зад волана.
MINI Convertible Seaside Edition – екстериор – изглед отстрани
Модел
Цена
Вредни емисии и разход
Вид гориво
Мощност
Ускорение 0-100 км/ч
Максимална скорост
Работен обем
Макс. въртящ момент
Цилиндри/клапани на цилиндър
Тегло без товар (ЕС)
MINI Convertible Seaside Edition - мултикартина
ПОПЪТ В ТРАДИЦИЯТА.

ОТВОРЕН ЗА ПРОМЯНА.

Със своя ексклузивен дизайн и характеристики на оборудването MINI Cabrio Seaside Edition въплъщава три десетилетия дизайн на MINI. Емблемата „SEASIDE 30“ придава отличителни акценти на екстериора, за да направи това специално издание с дизайн още по-специално. Белите двойни ивици, украсяващи страните, добавят изящна дефиниция. От практическа гледна точка, той предлага удобни места за 4, а мекият покрив 3-в-1 функционира като люк или пълноценен падащ покрив.
MINI Convertible Seaside Edition – екстериор – изглед отпред
ЕКСТЕРИОР

Опции за цвят

 • Карибска аква
 • Nanuque White II 

Колела

 • 17""-18” Toolbox алуминиеви джанти с runflat

Капачки на огледалата

 • Стандартно се предлага в черно
 • Опционално налични капачки за покрива и огледалата в цвета на каросерията

Странични ивици

 • Характерни бели двойни ивици

Странични куфари

 • Уникални емблеми „SEASIDE 30“, рамкиращи LED пътепоказателите“
ИНТЕРИОР

Тапицерия

 • MINI Yours Leather Lounge Carbon Black Upholstery
ХАРАКТЕРИСТИКИ
 • Отопляем спортен волан на MINI
 • Рамки на вратите, вдъхновени от крайбрежието
 • Входни прагове „Seaside 30“
 • Пиърсинг на постелка
 • Предни и задни пръчки
СПЕЦИАЛНО ПОДБРАНИ КОМБИНАЦИИ ОТ ОБОРУДВАНЕ, ОТРАЗЯВАТ ВАШИЯ СТИЛ НА ШОФИРАНЕ.

ДВА ПАКЕТА. МНОЖЕСТВО ВЪЗМОЖНОСТИ.

Подобрете вашето MINI още повече с нашите пакети за персонализиране, които разширяват вашия комфорт и правят ежедневното шофиране още по-лесно. Изберете пакета, който предпочитате, и се насочете към нашия конфигуратор. Там можете да нанесете последните щрихи на дизайна на вашето мечтано превозно средство.
MINI Convertible Seaside Edition – пакети – изглед на таблото

ПРЕМИУМ ПАКЕТ И ПРЕМИУМ ПЛЮС ПАКЕТ.

Интелигентни елементи от оборудването, които правят живота по-лесен и предлагат стилно подбрани пакети.

ПРЕМИУМ ПАКЕТ.

Подобрява вашето ново MINI с функции, за да направи ежедневното шофиране по-лесно и по-удобно.

ПАКЕТ ПРЕМИУМ ПЛЮС.

Съдържа всички функции на пакета Premium и допълнителни опции, които разширяват комфорта и правят вашето пътуване още по-лесно, като същевременно предоставя информация и забавление в движение.
*Наличието на опции зависи от избрания модел. За повече информация, моля, посетете конфигуратора, вижте ценовата листа на съответния модел или говорете с предпочитания от вас търговец на MINI.

ЕДИНИЧНИ ВАРИАНТИ.

Сива разделителна линия Сива разделителна линия
MINI SERVICE INCLUSIVE.

БЕЗ РИСК. ПОВЕЧЕ ЗАБАВЛЕНИЯ.

Всичко в едно. Принципът: получавате атрактивните оферти Service Inclusive за нови автомобили при закупуване на ново MINI, плащате само веднъж и всички включени услуги и поддръжка се покриват за срока, който изберете.

MINI Convertible Seaside Edition - Включена услуга
Сива разделителна линия Сива разделителна линия
ЗА ВАС И ВАШЕТО MINI.

АТРАКТИВНИ АКСЕСОАРИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ФИНАНСИРАНЕ.

НАМЕРЕТЕ АКСЕСОАРИТЕ, КОИТО ТЪРСИТЕ.

MINI Convertible Seaside Edition - следпродажбени услуги
MINI Convertible Seaside Edition - финансови услуги

МИНИ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ.

НИЕ ЩЕ ВИ КАЧИМ ЗАД ВОЛАНА.

Grey divider line Grey divider line

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИТЕ СИ СТЪПКИ.

Опровержение:

Показаните стойности на разхода на гориво, емисиите на CO2 и разхода на енергия са определени съгласно Европейския регламент (ЕО) 715/2007 във версията, приложима към момента на типовото одобрение. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаната гама отчита допълнителното оборудване и различните размери на колелата и гумите, налични за избрания модел. Стойностите на превозните средства вече се основават на новия регламент WLTP и се преобразуват обратно в стойности, еквивалентни на NEDC, за да се гарантира сравнението между превозните средства. [По отношение на тези превозни средства, за свързаните с превозните средства данъци или други такси, базирани (поне inter alia) на емисиите на CO2, стойностите на CO2 могат да се различават от посочените тук стойности.] Спецификациите за ефективност на CO2 се определят съгласно Директива 1999/94/ ЕО и Европейският регламент в настоящата му версия са приложими. Показаните стойности се основават на разхода на гориво, стойностите на CO2 и консумацията на енергия според цикъла NEDC за класификацията. За допълнителна информация относно официалния разход на гориво и специфичните емисии на CO2 на нови пътнически автомобили можете да вземете от „Наръчник за разход на гориво, емисии на CO2 и консумация на енергия на нови леки автомобили“, който е достъпен във всички точки на продажба и на https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html. Цената е необвързваща препоръка на производителя (с включено ДДС, без транспортни разходи). Вашият дилър на MINI с радост ще ви предостави обвързваща ценова информация. "