ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

MINI Clubman – червено и черно – изглед отпред MINI Clubman – червено и черно – изглед отпред

ПОВЕЧЕ ОТВОРЕНИ ВРАТИ С MINI CLUBMAN.

Казват, че не можем да имаме всичко. А ние упорито се противопоставяме.

Край на чакането. Позволете ни да ви запознаем с най-изтънченото, мултифункционално и и просторно MINI. Зад волана на новото MINI Clubman пред вас се отварят повече врати към вълнуващи нови хоризонти.

Със своите пет места и шест врати, MINI Clubman ви позволява да вземете със себе си всичко, от което имате нужда. Багажникът е с вместимост от 1250 литра, което ви дава възможност да осъществите всички ваши планове. В същото време задвижването на всички колела ALL4 ви позволява да поемете по всеки път, което прави MINI Clubman перфектният автомобил за всички сезони.
MINI Clubman – червено и черно – изглед отзад с Union Jack задни светлини MINI Clubman – червено и черно – изглед отзад с Union Jack задни светлини

Красив екстериор.

Новият екстериор на MINI Clubman е съвкупност от невиждани досега стил и присъствие. Чистите линии и уверени извивки се преплитат в изтънчен и изразителен дизайн. Неговият силует съвършено се допълва от широката му и атлетична стойка.

Вашият поглед моментално е привлечен към двойната врата за багажника, която отваря пред вас безкрайни възможности. Новият LED дизайн на предните светлини и Union Jack задните светлини излъчват увереност и стил. А новата забележителна предна радиаторна решетка, лаковите покрития, колелата, тапицериите и интериорните лайстни, ви дават уникален шанс да изразите своята индивидуалност.
MINI Clubman – червено и черно – изглед отстрани
MINI Clubman – червено и черно - шест отворени врати с изглед отгоре MINI Clubman – червено и черно - шест отворени врати с изглед отгоре

Комфортът на първо място.

Новото MINI Clubman ви предлага необходимото пространство, впечатляващ комфорт и гъвкавост. В просторния му интериор комфортно могат да се поберат пет възрастни. Има и много пространство в багажника, така че да се подготвите за вашето пътуване.

Интериорът на MINI Clubman е приветлив и уютен, с премиум интериорни материали като луксозните седалки от висококачествена кожа. Те перфектно се допълват от разнообразни цветови опции - от класически Carbon Black и Malt Brown до Indigo Blue и Satellite Grey - всеки от тях създава уникална и отличителна атмосфера. Осветените дръжки на вратите и многообразните интериорни повърхности създават уникална атмосфера по време на път.
MINI Clubman – интериор - осветени дръжки на вратите
MINI Clubman – интериор – централна конзола с тъчскийн

Интелигентна свързаност.

В сърцето на интериора на MINI Clubman е централната конзола с изискан тъчскрийн с висока резолюция от 6,5 или 8,8 инча. Този интуитивен команден център отваря вратите към света на информациите и забавленията, представени от MINI Connected. Безпроблемната интеграция с вашите устройства ви позволява да управлявате онлайн навигацията, да се наслаждавате на Apple CarPlay, да се свържете с MINI Concierge, както и да се възползвате от много други услуги.

Перфектно за всеки повод.

MINI Clubman съчетава гъвкавост, простор, отношение към детайла и мощност, за да достави перфектното усещане по време на шофиране и всичко, от което имате нужда. Премиум материалите и вдъхновяващите дизайнерски функционалноти гарантират, че можете да се отдадете на стил и комфорт - където и да сте.
Виж всички истории