ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

MINI JCW GP CONCEPT.

СЪЗДАДЕНО ЗА МАЛЦИНАТА.

MINI John Cooper Works GP Concept

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА НОВА МОЩ.

Довеждайки нещата до крайност, нашите дизайнери и инженери са движени от амбицията си да създадат състезателен автомобил, който е уникално подготвен за пистата. Те се наслаждават на предизвикателствата. Напускат своите зони на комфорта – добавяйки ъгли, линии и повърхности, които никой друг не иска да възприеме.

MINI John Cooper Works GP Concept

Вдигането на летвата е дълбоко вкоренено в нашето ДНК. Замислено за улиците, но родено на пистата – MINI John Cooper Works GP Concept продължава там, където нашите GP1 и GP2 спряха. То постига впечатляващ баланс от заплашителна сила и красота. Мощността, аеродинамиката и конструкцията на JCW завладяват наблюдателя с всеки детайл.

MINI John Cooper Works GP Concept – изглед отзад

Това е една история на вълнуващ контраст. Като комбинира най-изтънчена естетика с мощно спортно усещане, MINI JCW GP Concept е представено в поразителен нюанс на цвета Black Jack Anthracite. Червено Curbside Red и оранжево High Speed Orange подчертават елегантните линии на каросерията и акцентират върху неговата самоувереност. То прелива от адреналин.

MINI John Cooper Works GP Concept

Затъмнените прозорци на MINI JCW GP Concept придават нотка на мистерия и агресия. Централно място в отличителната предна част заемат ръмжаща решетка и страховития отвор върху капака. Ниско, широко и свирепо подготвено – то е готово да тича, не да ходи.

MINI John Cooper Works GP Concept – кокпит

Минималистичен и опростен, интериорът продължава с този дух на контраст. Яркото бяло и поразителните детайли създават усещане за напрегнатост. Тази белота подчертава атлетичната сила. Единствените акценти са ярката алуминиева защитна клетка, черното табло и дигиталния интерфейс в централната конзола.

САМО ЗА ВАШИТЕ ОЧИ.

Сега е вашият ексклузивен шанс да разберете какво е да се състезаваш зад волана на техния последен шедьовър. Погледнете вътре и стартирайте вашето собствено преживяване– в пълен 360° блясък.

Teasers

Гама John Cooper Works

John Cooper Works

ВДЪХНОВЕН ОТ ЛЕГЕНДА.

Всеки от моделите MINI John Cooper Works хечбек с 3 врати, Cabrio, Clubman и Countryman има своите уникални характеристики, но всички могат да се похвалят с нечувана мощ под капака – и споделят същото гордо наследство. Всеки модел е изграден със състезателни тунинг и подобрени части, за да осигури мощна комбинация от прецизно управление и скоростно ускорение, което би накарало Джон Купър да се гордее.