mini concept - aceman vision

THE MINI CONCEPT ACEMAN.

MINI Concept Aceman: MINI Concept Aceman е само концептуален автомобил, което означава, че не се произвежда и не се продава. Поради това не може да се кара по обществени пътища и не отговаря на пътните разпоредби. Заснемането се проведе на затворен път/студио без достъп до трафик.

ЕМОЦИЯТА НА (Е-)МОЦИЯТА.

MINI Concept Aceman представлява нова ера на по-устойчиви, свързани автомобили и съчетава технологичен напредък, харизматична простота и вълнение от шофирането.

Нашият първи изцяло електрически MINI Crossover SAV съчетава характерната за MINI пъргавина и иновативно дизайнерско мислене, като същевременно осигурява сигурна позиция при шофиране. Той демонстрира това, което прави MINI: вълнуващи пропорции, отличителни линии и интелигентна функционалност. Пъргав и мощен, но с усещане за вечна изтънченост, MINI Concept Aceman е началото на едно ново приключение.

mini concept - aceman - акценти

ЕСТЕТИКАТА НА СПОНТАННОСТТА.

  • Вдъхновяващо изцяло електрическо шофиране и най-новите иновации в електрическата технология.
  • Изцяло нова интелигентна архитектура, осигуряваща форма, гъвкавост и функционалност.
  • Иновативната интерактивна технология и многоекранната информационно-развлекателна система свързват пътниците с безпрецедентно потребителско изживяване.
  • Материалът без хром и кожа интегрира повърхности на тапицерия и текстил, изработени от рециклирани материали.

БЪДЕЩЕТО НА ДИЗАЙНА С ТРАДИЦИИ.

MINI Concept Aceman е модерна интерпретация на SAV, но в пъргава форма на MINI. Неговите ясно дефинирани контури и изчистени ръбове правят завладяващо въздействие.

ИНТЕРИОРЕН СТИЛ – НОВ МИНИМАЛИЗЪМ.

Интериорът на MINI Concept Aceman съчетава класически и спортни MINI дизайнерски елементи с елегантни ръчно изработени акценти навсякъде. Просторните открити пространства около вратите и меките повърхности внасят топлина и усещане за благополучие, а панорамният покрив пропуска светлината.

ПРЕДНАЗНАЧЕН ДА ПРИВЛИЧА ПОГЛЕДИТЕ.

Завладяващият светъл тюркоазен нюанс допълва усещането за вълнение. В зависимост от начина, по който пада светлината, цветът изглежда по-ярък или по-тъмен, което придава фина триизмерност на повърхностите и ръбовете. Багажникът на покрива е в British Racing Green и благодарение на ефекта хамелеон на PVD покритието блести в различни нюанси на синьо, лилаво, зелено, тюркоазено и розово.
mini concept - aceman - екстериор - акценти
mini concept - aceman - интериор - акценти

СТЪПКА В УСТОЙЧИВОТО БЪДЕЩЕ.

Изработени с най-голямо внимание към детайлите и качеството, всички устойчиви материали са направени от рециклирана пластмаса. В комбинация с цветовите нюанси удивителното взаимодействие на контрасти осигурява силно емоционално изживяване при шофиране.

АКЦЕНТИ.

НАПРАВЕТЕ ВАШИЯ ИЗБОР НА РЕЖИМИ.

Потопете се в различни светове в MINI Concept Aceman. Три нови режима на изживяване показват различни начини за работа и наслаждаване на дисплеите, които са на ваше разположение. Така че се отдайте и вдъхнете живот на вашия интериор.

ПЕРСОНАЛЕН РЕЖИМ.

Това е всичко за персонализиране на дисплеите. Можете да избирате от набор от фино анимирани фонови изображения, които също се проектират върху таблото и се придружават от подбрани звуци. Някои примери включват облаци, движещи се в небето, вълни, разбиващи се в брега и блестяща вода, движеща се в плувен басейн.
mini concept - aceman - режими - персонален
mini concept - aceman - режими - pop-up

РЕЖИМ POP-UP.

Режимът Pop-Up е първата ориентирана към изживяването навигация, която се предлага в MINI – той дори включва елемента на изненада. Можете да решите къде искате да отидете, като изберете категория изживявания, като хранене навън, събития, тенденции или завъртане на анимирано колело на късмета.

РЕЖИМ VIVID.

Режимът Vivid на MINI Concept Aceman прави всяко пътуване по-игриво, интерактивно и забавно. В този режим можете да създадете напълно нов интерактивен дизайн за цялата област на дисплея, когато автомобилът е неподвижен.
mini concept - aceman - режими - vivid
mini concept - aceman - модели

НАМЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ MINI ЗА ВАС.

Всички наши MINI са били концепции в някакъв момент от живота си. Разгледайте текущата гама от нови и вълнуващи налични MINI и изберете най-подходящия за вас.

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИТЕ СИ СТЪПКИ.