ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

КОНЦЕПЦИЯ MINI JOHN COOPER WORKS.

dam Image

ВЗАИМНО СЪТРУДНИЧЕСТВО.

Заедно MINI и John Cooper Works на практика изобретиха джобната ракета. Последната концепция вдига нивото с мощност, която поставя под съмнение законите на физиката. Вашите сетива ще бъдат впечатлени дори само да видите или чуете концепцията MINI John Cooper Works – и преди да сте седнали зад волана. Първо ще чуете прекрасния саундтрак. А след това погледът ви попада върху ръчно полираното и лъскаво покритие в легендарните цветове на John Cooper Works. След което се възхищавате на детайли като спортните ивици, червените акценти и предкрилките в драматичния спойлер на покрива.

cnt Background Image
MINI John Cooper Works концепция – профил отпред/по диагонал

ГОТОВ ЗА ДЕЙСТВИЕ.

С невероятно управление като на картинг, нищо не „захапва“ пътя така добре като MINI John Cooper Works, а новите 18-инчови алуминиеви джанти John Cooper Works спомагат за дори още по-доброто сцепление. В тях се намират отличителните спирачни апарати на предните спирачки, които осигуряват контрол върху увеличената мощност. А също така ви правят да изглеждате доста добре.

aig Background Image

ВИСОКООКТАНОВ.

Концепцията MINI John Cooper Works има по-дълго междуосие, по-широка следа и по-аеродинамично оптимизиран екстериор в сравнение с предишния модел, с изключително мощно задвижване и технология на шасито. И тъй като всичко това се намира в практично MINI, всеки ден можете да се изживявате като пистов състезател.

cnt Background Image
MINI John Cooper Works концепция – профил отзад/по диагонал