ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

КОНЦЕПЦИЯ MINI CLUBMAN.

не се изисква, тъй като е само фон/елемент за привличане на вниманието

СЪЗДАДЕНО ДА БЪДЕ MINI.

Новият концептуален автомобил MINI Clubman е по-дълъг, по-широк и по-иновативен от когато и да е било, с дори още повече внимание към детайлите, на което да се насладите. А благодарение на своето премиум качество и добавената универсалност, това наистина е MINI за всеки един повод.

cnt Background Image
Концепция MINI Clubman – профил отпред/по диагонал

В ОПТИМАЛНА ФОРМА.

Концептуалният автомобил MINI Clubman може да е в оптимална форма, но се отличава и с функционалност. С дори още повече пространство в интериора, четири странични врати и неговата запазена марка – двойна врата в задната част. Това MINI е готово да се справи с всичко, срещу което го изправите – или което натоварите в него. Чрез интелигентни решения то доказва, че е също толкова интелигентно, колкото е и добре изглеждащо. Така че това не е просто автомобил с красив дизайн.

aig Background Image
Издължено въображение.

Автомобилът е по-дълъг със само 26 см, но разликата е осезаема. Издължената каросерия придава стил и индивидуалност на непогрешимия характер на концепцията MINI Clubman. Неговият издължен чар все още кара хората да обръщат глава след него – просто за по-дълго време.

MINI Clubman концепция – изглед отгоре.