Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Твоето уникално MINI Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Заяви оферта

Запиши се за пробно шофиране

НАЙ-ДОБРИТЕ ЧАСТИ НА ГОДИНАТА.

MINI ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ, ЧАСТИ И СЕРВИЗ.

MINI Countryman черна – изглед отзад – снежни планини MINI Countryman черна – изглед отзад – снежни планини

СТРАХОТНИ ЕКСКУРЗИИ, ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ.

Вашите сезонни акценти се првръщат от страхотни в още по-добри с MINI оригиналните аксесоари, части и сервиз. Независимо дали става дума за по-голямо приключение във вашите пътувания с MINI държача за ски и сноуборд, или за поддържането му чист с нашите MINI стелки за под за всякакви метеорологични условия в Essential Black, пътят напред е пътят към вашите лични акценти. И това е само началото. Възползвайте се максимално от пътуванията си през този сезон с най-добрите части на годината.

ЕЛЕМЕНТИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ.

ОПАКОВАНО, НАПЪЛНО ОБОРУДВАНО ДЕЙСТВИЕ.

MINI Countryman – покривна система за транспортиране – държач за ски и сноуборд MINI Countryman – покривна система за транспортиране – държач за ски и сноуборд

ВЪРХОВНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ГЛЕДКИ.

Пътят изглежда великолепен в Piano Black. И с най-добрите части, отговарящи на вашата лична естетика, вашето начало на сезона започва с предимство. Затова откроете стила си, като поставите реален номер или буква на вашия MINI. Той не само ще се откроява сред тълпата – ще знаете, че наистина е ваш.

MINI АКСЕСОАРИ – Странични люкове – Union Jack

MINI СТРАНИЧНИ ЛЮКОВЕ NIGHT JACK.

Гордо наследство.MINI страничните люкове с традиционния Union Jack дизайн в сиво служат като поразителен дизайнерски акцент и придават на автомобила тази допълнителна доза индивидуалност. Те са оптимално подходящи за страничните панели на MINI, идеално допълващи мощно динамичния му вид.

MINI КАПАЧКИ ВЪНШНО ОГЛЕДАЛО NIGHT JACK.

В дан на традицията. MINI капачката за външно огледало Night Jack изтъква британското знаме по стилен начин. Просто ги инсталирайте вместо стандартните капачки и се наслаждавайте всеки път, когато ги погледнете. С неговия индивидуален, висококачествен дизайн възхитените погледи стават стандарт.

MINI ACCESSORIES – Exterior mirror caps – Union Jack
MINI АКСЕСОАРИ – Cooper S обозначение – Black

MINI ОБОЗНАЧЕНИЕ COOPER S PIANO BLACK.

Спортен външния вид. Стилното MINI обозначение Cooper S Piano Black със своя наситено черен външен вид подчертава динамичния външен вид на вашия MINI. Той е боядисан в брилянтно Piano Black, колкото здрав, толкова и ясно забележим и е напълно подходящ за персонализиране на екстериора.

MINI ЛОГО PIANO BLACK.

Елегантен в изцяло черен цвят. Със своя дълбоко черен външен вид, MINI Piano Black логото подчертава индивидуалния външен вид на MINI по особено впечатляващ начин. Емблемата е боядисана в брилянтно Piano Black и е напълно подходяща за персонализиране на екстериора.

MINI АКСЕСОАРИ – Лого –  Piano Black
MINI АКСЕСОАРИ – ALL4 обозначение – Black

MINI ОБОЗНАЧЕНИЕ ALL4 PIANO BLACK.

Изцяло в черно. Стилното MINI обозначение ALL4 Piano Black със своя наситено черен вид подчертава динамичния външен вид на вашия MINI. Той е боядисан в брилянтно Piano Black, колкото здрав, толкова и ясно забележим и е напълно подходящ за персонализиране на екстериора.

ДЖАНТИ & ГУМИ.

MINI ОРИГИНАЛНИ ЗИМНИ ДЖАНТИ И ГУМИ.

Всички MINI оригинални зимни джанти са оборудвани изключително с маркирани със звезди зимни гуми, за да осигурят гаранция за качество и сигурност. Те са разработени в тясно сътрудничество с водещи производители като Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin и Pirelli. Строго тествани са, за да оптимизират сцеплението на вашия MINI с пътя, и са идеално съобразени с автомобилната концепция за всеки отделен модел MINI.

Зимните гуми са силно препоръчителни за райони, където е обичайно температурата да пада под +7°C – за да сте сигурни, че вашето превозно средство е в безопасност на пътя с по-добро спиране и сцепление независимо от условията.

MINI застраховката за гуми се включва автоматично при закупуването на вашия чисто нов автомобил MINI или MINI оригинални джанти и гуми със звездна маркировка. Тя ви предпазва от неочаквани разходи за подмяна на гуми за период от 36 месеца.

MINI Аксесоари – оригинални джанти – зимни гуми MINI Аксесоари – оригинални джанти – зимни гуми

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН.

НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ АКСЕСОАРИ.

MINI СЕРВИЗ.

УПРАВЛЯВАНИ ПРИОРИТЕТИ. ОВЛАДЯНА БЕЗОПАСНОСТ.

MINI сервиз – Service inclusive – Поддръжка MINI сервиз – Service inclusive – Поддръжка

MINI VALUE УСЛУГА.

Всички харесват изненадите… с изключение на цените на услугите. Открийте нашата услуга MINI Value, при която частите и трудът са част от една атрактивна цена „ол инклузив“. Гарантирано е отсъствието на неочаквани изненади. Това е значението на цената, когато става въпрос за услуга, тъй като по линия знаем, че ценната услуга и всички нейни предимства стават безценни. Следователно, ако вашият MINI е на четири или повече години, ние съпоставяме неговата възраст със справедлива цена. Това имаме предвид под „реална стойност“. Затова резервирайте час за среща и се присъединете към семейството на MINI. Очакваме с нетърпение да се срещнем с вас и вашия MINI.

MINI ЛАЙФСТАЙЛ.

НАШАТА ПОСЛЕДНА КОЛЕКЦИЯ.

#HereWeGo Благодарим на цялата MINI общност за страхотните визуални ефекти!