Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Твоето уникално MINI Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Заяви оферта

Запиши се за пробно шофиране

МAЛКИТЕ ГОЛЕМИ МОМЕНТИ.

MINI ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ ЗА ЕСЕНТА И ЗИМАТА И СЕРВИЗ.

Мъж в жълто яке, който играе в снега извън града Мъж в жълто яке, който играе в снега извън града

СНЕГЪТ НЕ Е ПРИЧИНА ДА ОСТАНЕТЕ У ДОМА. ТОВА Е ПОКАНА ДА ИЗЛЕЗЕТЕ.

Вие знаете, че най-добрата страна на сезона ви очаква отвън. Така че се пригответе за магическата способност на зимата да трансформира света около вас. Независимо дали със стил откривате тихи гори, обсипани със сняг, с помощта на MINI оригинални аксесоари и сервиз, или тръгвате по искрящи пътища с MINI оригинални комплекти колела и гуми с маркировка „звезда“. Позволете на вашето възприятие да се измести - като ви осигури нов необикновен ъгъл за всички малки и големи моменти, които вашите приключения ще ви предложат.

НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ПЪТУВАНЕ.

НЕ ПРОСТО ПРАКТИЧНИ. ИСТИНСКА ЛЮБОВ ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ.

MINI ЗАДНА КОМПАКТНА СТОЙКА ЗА ВЕЛОСИПЕДИ.

За два велосипеда/e-bikes (всеки с макс. тегло 30 кг), бързо и сигурно закрепване върху теглича, може да се съхранява сигурно и със защита от удари в багажника.

MINI 3 врати – MINI кутия за багаж на покрива MINI 3 врати – MINI кутия за багаж на покрива

MINI PIANO BLACK AND NIGHT JACK АКСЕСОАРИ.

Направете вашето MINI още по-стилно и по-харизматично - дори в разгара на зимата, с нашата гама от одобрени стилни аксесоари, следващи новия Piano Black and Night Jack дизайн. Тази класическа нотка придава перфектен персонален щрих, за да подчертае емблематичните вид и осанка на вашето MINI.

mini accessories – MINI side scuttles – union jack style

MINI SIDE SCUTTLES NIGHT JACK.

Т.нар. side scuttles с традиционния Union Jack са поразителен дизайнерски акцент, който дава на автомобила допълнителна доза индивидуалност.

MINI EКСТЕРИОРНИ КАПАЦИ НА ОГЛЕДАЛАТА NIGHT JACK.

Night Jack екстериорният капак за огледалото подчертава по стилен начин британския флаг. Просто поставете капаците на мястото на стандартните.

mini аксесоари – MINI капаци за огледалата – union jack style
mini аксесоари – MINI странични ивици – piano black

MINI СТРАНИЧНИ ИВИЦИ В ЦВЯТ PIANO BLACK.

Истинска динамика изцяло в черно. Поразителните MINI странични ивици в цвят Piano Black правят MINI да изглежда динамично на пътя.

MINI СПОРТНИ ИВИЦИ В ЦВЯТ JET BLACK БОДИКИТ.

Динамична визия с усещане за моторспорт. MINI спортните ивици в цвят Jet Black за предния и задния капак са от висококачествено фолио в един цвят.

mini аксесоари – MINI спортни ивици – piano black
mini аксесоари – MINI waistline finisher – piano black

MINI WAISTLINE FINISHER PIANO BLACK.

Перфектна визия изцяло в черно. MINI waistline finisher в цвят Piano Black добавя брилянтен акцент и осигурява на MINI подчертана индивидуалност. Предлага се само за MINI 3 врати и MINI 5 врати.

MINI OРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ.

MINI LED ПРОЕКТОРИ НА ВРАТИТЕ.

MINI LED проекторите на вратите се активират, когато вратите бъдат отворени. Те проектират изображение на земята до автомобила, като използват шаблон, който се сменя.

mini аксесоари – MINI door projectors – LED
mini аксесоари – закачалка за дрехи – MINI travel comfort system

MINI ЗАКАЧАЛКА ЗА ДРЕХИ ЗА TRAVEL & COMFORT SYSTEM.

MINI закачалката за дрехи от Travel & Comfort System щраква в предлаганата отделно  основа чрез специална система за закачване.

MINI ADVANCED CAR EYE 2.0.

Хвърляйте по едно око на всичко. Full-HD камерата MINI Advanced Car Eye 2.0 записва потенциални катастрофи и опити за разбиване.

mini аксесоари – HD камера – MINI усъвършенствана car eye HD камера
mini аксесоари – MINI usb адаптер за зареждане – type a и c

MINI ДВОЕН USB АДАПТЕР ЗА ЗАРЕЖДАНЕ ЗА TYPE A И C.

MINI двойният USB адаптер за зареждане просто се вкарва в запалката и може да зарежда две външни мобилни устройства по едно и също време.

ДЖАНТИ И ГУМИ.

MINI ОРИГИНАЛНИ КОМПЛЕКТИ КОЛЕЛА ЗА ЗИМАТА И ГУМИ.

MINI оригинални комплекти колела за зимата са оборудвани само със зимни гуми с маркировка „звезда” като гаранция за качество и сигурност. Те са разработени в тясно сътрудничество с водещи производители като Goodyear, Dunlop, Michelin и Pirelli. Те са подложени на щателно тестване, за да оптимизират сцеплението на вашето MINI на пътя, и са идеално съобразени с концепцията на всеки модел MINI.

Зимните гуми са силно препоръчителни за райони, в които температурата постоянно пада под +7°C, за да се гарантира, че вашият автомобил е безопасен на пътя с по-добро спиране и сцепление при всякакви условия.

MINI Tyre Insurance от Allianz-Versicherungs AG е включена и ви предпазва от неочаквани разходи за ремонт или смяна в рамките на период от 36 месеца.

MINI COOPER COUNTRYMAN навън в снега изглед отзад MINI COOPER COUNTRYMAN навън в снега изглед отзад

MINI ВЕРИГИ ЗА СНЯГ.

MINI веригите за сняг се монтират много бързо и лесно благодарение на гъвкавите си стоманени пръстени. За възможно най-добро сцепление върху лед и сняг, те се отличават с кръстосана стъпка и фина равномерна мрежа с елементи на веригата с високо захващане.

MINI СЕРВИЗ.

СЕМЕЙСТВО, НА КОЕТО МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ.

Семейството не е само любов, а връзка и доверие. Да сте уверени, че ще се погрижат за всичко без да се притеснявате за нищо. Дори не става въпрос за допълнителни разходи. Именно тези семейни ценности движат нашия етос. Така че, когато закарате вашето MINI в MINI сервиз, се случва нещо специално, вие ставате част от нашето семейство.

Представител на MINI СЕРВИЗ, предаващ ключовете на автомобила на руса жена в един от MINI сервизните центрове Представител на MINI СЕРВИЗ, предаващ ключовете на автомобила на руса жена в един от MINI сервизните центрове

MINI ЛАЙФСТАЙЛ.

НАШАТА ПОСЛЕДНА КОЛЕКЦИЯ.

#HereWeGo Благодарение на цялата общност на MINI за страхотните изображения!