Новото напълно електрическо MINI - сцена Новото напълно електрическо MINI - сцена Новото напълно електрическо MINI - сцена

Новото напълно електрическо
MINI Cooper.

Месечна вноска от 462лв. с ДДС1
Богато оборудване

interior-side
4 места с този модел 4 места с този модел
power
136 к.с. (100 кВт) – 231 к.с. (170 кВт) 136 к.с. (100 кВт) – 231 к.с. (170 кВт)
electric-range
400 км електрически пробег (WLTP) 400 км км електрически пробег (WLTP) disclaimer
interior-side
4 места с този модел 4 места с този модел
power
136 к.с. (100 кВт) – 231 к.с. (170 кВт) 136 к.с. (100 кВт) – 231 к.с. (170 кВт)
electric-range
400 км електрически пробег (WLTP) 400 км км електрически пробег (WLTP) disclaimer

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ДЕТАЙЛИТЕ

ДОБРИ ПРИЧИНИ ЗА MINI.

РАЗМЕРИ

НАЙ-ВАЖЕН Е ПРОСТОРЪТ.

0

литра

Най-важен е просторът. Ако сгънете разделените в съотношение 60/40 задни седалки, получавате повече място за вашите планове с до 800 литра вместимост на багажника – което ви позволява да вземете почти всичко със себе си.

ВИЖТЕ СВОИТЕ ОПЦИИ

КОЯ ОПЦИЯ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ВАС?

Изберете един от нашите специално съгласувани дизайнерски варианта. Изберете вашето задвижване. Така най-добре ще конфигурирате най-подходящият за вас модел.

MINI ФИНАНСОВИ УСЛУГИ

ЛЕСНО Е ДА ПРИТЕЖАВАШ MINI.

Новото напълно електрическо MINI Cooper - финансови услуги - teaser

НОВОТО НАПЪЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКО MINI COOPER МОЖЕ ДА Е ВАШЕ. ПО-СКОРО, ОТКОЛКОТО СИ МИСЛИТЕ.

АВТОМОБИЛЕН ОТПЕЧАТЪК

MINI АВТОМОБИЛЕН ОТПЕЧАТЪК.
ЗАДВИЖВАМЕ ЗНАЧИТЕЛНА ПРОМЯНА.

МАЛКО ПОВЕЧЕ ВДЪХНОВЕНИЕ?

Новото напълно електрическо MINI Cooper предлага две пулсиращи опции на задвижването и четири вълнуващи оформления. Те са предназначени да ви помогнат да намерите вашето наистина електрифициращо, MINI с нулеви емиси, която осигурява радост от шофирането.

Новото напълно електрическо MINI Cooper - teaser - варианти и цени

Често задавани въпроси.

Когато става дума за пробег, новото напълно електрическо MINI Cooper може да измине до 400 км (WLTP). Това е повече от достатъчно за повечето ви пътувания. Това е просто въпрос на мислене какъв пробег използвате, и къде го използвате.

Електромобилите ползват система, позната като регенеративно спиране. По време на процеса спирачната система на електромобила улавя обратно кинетичната енергия и я преобразува в електричество – ефективно зареждайки собствената си батерия. Тази система оптимизира ефективността на електромобила, като изисква по-малко усилие за ускорение. Това означава, че когато отместите крака си от педала, автоматично започва спиране, и вие ще използвате спирачния педал като допълнително средство за спиране. Може да се каже, че това е много по-лесно и значително по-ефективно.

Ако шофирате 100 км на ден, можете да заредите необходимата енергия в DC станция за бързо зареждане в рамките на 35 минути. На станция за зареждане с променлив ток или домашна Wallbox това ще отнеме около 2 часа и 30 минути, а на обикновен домакински контакт - 6 часа.

Да, можете да оформите вашето напълно електрическо MINI Cooper според вкуса си с голямо разнообразие от цветове на каросерията. Има и опция наистина да подчертаете външния си вид с един от нашите специални многоцветни градиенти на цвета на покрива. Можете да допълните всичко това около своя лайфстайл с множество опции. Така например нивата на оформление са специално подбрани пакети от допълнително оборудване, които ви позволяват допълнително да приспособите вашето напълно електрическо MINI Cooper според вашия личен вкус. Сериен е Essential style. Можете да индивидуализирате комфорта, спортния дух и стила на вашето MINI с Classic, Favoured или JCW style.