Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Твоето уникално MINI Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Заяви оферта

Запиши се за пробно шофиране

ЗА БЪДЕЩИ СПОМЕНИ.

MINI OРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ, ЧАСТИ И СЕРВИЗ.

MINI пролет/лято - MINI Countryman MINI пролет/лято - MINI Countryman

ЗА РЕАЛИЗИРАНИ ПЪТУВАНИЯ.

Когато започнете да изпитвате носталгия по бъдещите планове, значи се очертава пътуване.

Пригответе се да създадете нови трайни спомени това лято с оригинални MINI аксесоари, части и сервизно обслужване. Независимо дали става въпрос за офроуд приключения на две колела или за повече място за още повече незабравими моменти, ние ще ви помогнем да създадете нови фотоалбуми в съзнанието си. Този сезон вашите очаквания ще определят вашата реалност.

ЕСЕНЦИЯТА НА ПЪТУВАНЕТО.

ЗА ПЛАНИНИ, КОИТО ЩЕ ИЗКАЧИТЕ.

MINI аксесоари - MINI 3 врати – червено с черни стилнови елементи MINI аксесоари - MINI 3 врати – червено с черни стилнови елементи

MINI PIANO BLACK И NIGHT JACK АКСЕСОАРИ.

Добавете още повече стил и чар за вашето MINI - дори в средата на зимата - с нашата гама от стилни аксесоари, одобрени от производителя, които включват новите типове дизайн Piano Black и Night Jack. Това класическо покритие придава съвършен личен отпечатък, за да под-чертае емблематичния външен вид и излъчването на вашето MINI.

MINI Accessories – Странични ленти Piano Black

MINI СТРАНИЧНИ ЛЕНТИ PIANO BLACK.

Динамика, издържана изцяло в черно. Впечатляващите MINI странични ленти в Piano Black придават динамичен външен вид на MINI на пътя. Излишно е да казваме, че детайлът, цветна лепенка с топхарактеристики, е устойчива на светлина, на вятър и като цяло на атмосферните условия и запазва дълбочината на цвета си дори в автомивка. За динамична и спортна визия.

MINI WAISTLINE ПОКРИТИЕ В PIANO BLACK.

Перфектна визия изцяло. The MINI waistline покритието в Piano Black поставя визуални акценти в цвят brilliant black. Спортна и същевременно елегантна, декоративната ивица дава на MINI уникално излъчване и е перфектното допълнение към други екстериорни компоненти в Piano Black.

MINI аксесоари – waistline покритие – Piano Black
MINI Accessories – предна маска Piano Black

MINI ПРЕДНА МАСКА PIANO BLACK.

Елегантна изцяло черна визия отпред. MINI предната маска в цвят Piano Black придава на MINI още по-индивидуален външен вид. За спиращо дъха усещане с визия в черен гланц, предната маска е перфектно визуално допълнение към други външни компоненти в Piano Black.

ОЗНАЧЕНИЕ MINI COOPER S PIANO BLACK.

Направате външния вид спортен. Стилното обозначение MINI Cooper S Piano Black със своя наситено черен цвят подчертава динамичния външен вид на вашето MINI. То е боядисано в брилянтен цвят Piano Black, който създава усещане за енергичност, не може да бъде сбъркан и е напълно подходящ за персонализиране на екстериора.

MINI аксесоари – лого cooper s – Piano Black
MINI Accessories – designation – all4 – Black

MINI ОБОЗНАЧЕНИЕ ALL4 PIANO BLACK.

Изцяло в черно. Стилното обозначение MINI designation ALL4 Piano Black подчертава динамичната осанка на вашето MINI. То е боядисано в брилятен Piano Black, който не само създава усещане за енергичност и не може да бъде сбъркан, но и е перфектен за персонализация на екстериора.

NIGHT JACK АКСЕСОАРИ.

ЗА СЪБИРАНЕ НА ПОГЛЕДИ.

MINI аксесоари – Night jack – Кутия за покрива MINI аксесоари – Night jack – Кутия за покрива
ЕКСТЕРИОРНИ ЗАДНИ СВЕТЛИНИ.

ЗА РАЗКРИТА ЕСТЕТИКА.

MINI пролет/лято - MINI 3 врати MINI пролет/лято - MINI 3 врати

Изразете мнение и покажете знамето. С MINI задните светлини в характерен Union Jack дизайн връзката между MINI и британските корени може да бъде отпразнувана по уникален начин. Всички функции на светлините са перфектно интегрирани в дизайна. Тук се използва най-модерната LED технология. За напълно нов и абсолютно уникален външен вид на задната част на автомобила.

ДЖАНТИ И ГУМИ.

MINI OРИГИНАЛНИ ЛЕТНИ ДЖАНТИ И ГУМИ.

MINI оригиналните комплекти колела се монтират само с нашите гуми, маркирани със звезда, за да бъдат гарантирани качество и безопасност. Тези гуми са разработени в тясно сътрудничество с Bridgestone, Michelin и Pirelli. Те са безкомпромисно тествани, за да оптимизират сцеплението на пътя на вашето MINI и идеално пасват на концепцията на всеки отделен модел MINI. Освен това те са защитени с MINI застраховка за гуми, която покрива щети от остри предмети като нокти и парчета стъкло, или от удари в бордюра при паркиране, както и от вандализъм и кражба. Валидна 36 месеца (продукт на Allianz Versicherungs-AG).

MINI пролет/лято - MINI 3 врати MINI пролет/лято - MINI 3 врати
MINI СЕРВИЗ.

МАЙСТОРСКО ИЗПИПВАНЕ НА ПРИОРИТЕТИТЕ.

MINI сервиз – service inclusive – поддръжка MINI сервиз – service inclusive – поддръжка

MINI VALUE SERVICE.

Всеки обича изненадите ... но не и когато става въпрос за цените на ремонтите в сервиза. Открийте MINI Value Service, при която частите и трудът са включени в атрактивна „ол инклузив“ цена. Така няма да има изненади. Това е значението на стойността, когато става въпрос за сервизиране, тъй като в крайна сметка ние знаем, че ценната услуга и всички нейни предимства стават безценни. Следователно, ако вашето MINI е на четири или повече години, ние предлагаме справедлива цена, съобразена с неговата възраст. Това имаме предвид под „реална стойност“. Така че резервирайте вашия час сега и се присъединете към семейството на MINI. Очакваме с нетърпение да се срещнем с вас и вашето MINI.
МINI ГРИЖА ЗА АВТОМОБИЛА.

ЗА ДА ЗАПАЗИТЕ СТИЛА СИ.

MINI пролет/лято - грижа за автомобила MINI пролет/лято - грижа за автомобила

#HereWeGo Благодарение на цялата MINI общност за страхотните визуални ефекти!