Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Твоето уникално MINI Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Заяви оферта

Запиши се за пробно шофиране

MINI Cooper S Countryman – сребърен – лято навън MINI Cooper S Countryman – сребърен – лято навън

ЗА ТЪРСЕЩИТЕ

Това лято, вашето следващо приключение трябва да бъде както стимулиращо, така и практично. И тук идват MINI Оригинални аксесоари, Части и Сервиз. Независимо дали търсите забавление, пълно с адреналин или по-спокойно лято, MINI предлага широка гама продукти, с които ще се екипирате за всяко преживяване, което можете да търсите на път.

ВАЖНИТЕ НЕЩА ЗА ПЪТ.

ЗА ПРАГМАТИЧНИТЕ

MINI аксесоари - дизайн Piano Black MINI аксесоари - дизайн Piano Black

ЗА МОДНИТЕ МАНИАЦИ.

Добавете още стил и харизма към вашето MINI с нашата гама от одобрени, стилни аксесоари, които включват новия дизайн Piano Black. Този класически финален акцент придава перфектна персонализирана нотка, за да подобри емблематичния вид и отношение на вашето MINI.

MINI Аксесоари - Поясна линия

ПОЯСНА ЛИНИЯ В ЦВЯТ PIANO BLACK

Перфектното черно. MINI поясната линия в цвят Piano Black добавя брилянтна нотка и придава на MINI изключително индивидуален вид.

ЛОГО MINI ЦВЯТ PIANO BLACK.

Елегантност в черно. Със своя плътно черен цвят, логото MINI Piano Black подчертава индивидуалния вид на MINI по особено впечатляващ начин. Емблемата е оцветена в брилянтен цвят Piano Black и идеално подхожда за персонализиране на екстериора.

MINI аксесоари - черно лого MINI  – цвят piano black
MINI аксесоари – дръжка на врата – цвят piano black

MINI  ДРЪЖКА НА ВРАТА В ЦВЯТ PIANO BLACK

Перфектното черно: Дръжките за врати MINI с цвят Piano Black добавят брилянтна нотка и придават на MINI изключително индивидуален вид.

MINI КАПАЧКА НА РЕЗЕРВОАРА С ЦВЯТ PIANO BLACK

Зареждайте със стил: Капачката на резервоара с цвят Piano Black е стилен привличащ окото аксесоар в черно за перфектно персонализиран изцяло черен вид.

MINI аксесоари - капачка на резервоара – цвят piano black
MINI аксесоари – емблема MINI – piano black

ЕМБЛЕМА MINI С ЦВЯТ PIANO BLACK.

Спортно излъчване. Стилната емблема с цвят Piano Black със своето плътно черно подчертава динамичния вид на вашето MINI. Тя е оцветена в блестящ цвят Piano Black по такъв категоричен начин, че не може да се сбърка и идеално подхожда за персонализиране на екстериора. 

MINI REAR SPLIT DOOR HANDLE IN PIANO BLACK.

Перфектното черно. Дръжките за врати MINI с цвят Piano Black добавят блестяща нотка и придават на MINI изключително индивидуален вид. 

MINI Accessories – MINI Clubman split door handle – piano back
MINI Accessories – MIN Clubman designation – badge

ЕМБЛЕМА MINI CLUBMAN С ЦВЯТ PIANO BLACK.

Стилната емблема с цвят Piano Black със своето плътно черно подчертава динамичния вид на вашето MINI. Тя е оцветена в блестящ цвят Piano Black по такъв категоричен начин, че не може да се сбърка и идеално подхожда за персонализиране на екстериора.

КОЛЕЛА И ГУМИ

ЗА ДА СПИРАШ И ДА ТРЪГВАШ.

MINI Countryman – MINI аксесоари – колела и гуми MINI Countryman – MINI аксесоари – колела и гуми

Това лято можеш да тръгнеш по всеки път и нищо няма да те спре. Твоите приключения зависят от твоето желание да търсиш още. С нашата широка гама от MINI Оригинални гуми и колела, ще се чувствате уверени и при дъжд, и при слънце, на пътя или извън него. Нищо няма да ви спре да отидете там, където искате. Ние уважаваме вашата нужда да не спирате да се движите. Бързо, бавно, нагоре или надолу - ние осигуряваме вашата безопасност и сигурност с нашите маркирани със звезда гуми от водещи производители (като Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin и Pirelli).

ЕКСТЕРИОР

НАПРАВИ УНИКАЛЕН ВСЕКИ ДЕН.

MINI Cooper S Countryman – червено и черно  - лято навън MINI Cooper S Countryman – червено и черно  - лято навън

MINI ГРИЖА ЗА АВТОМОБИЛА.

ЗА ТЪРСЕЩИТЕ БЕЗУКОРНА ЧИСТОТА.

MINI СЕРВИЗ

СЕМЕЙСТВО, НА КОЕТО МОЖЕШ ДА СЕ ДОВЕРИШ.

MINI сервиз - Сервиз инклузив - поддръжка MINI сервиз - Сервиз инклузив - поддръжка

MINI СЕРВИЗ ИНКЛУЗИВ

Животът е пълен с толкова много изненади и от този момент нататък вие имате надежден спътник: MINI Сервиз инклузив. Получавате атрактивните оферти Сервиз инклузив за нови автомобили при покупката на ново MINI или до момента на първия преглед. Плащате веднъж и всички включени услуги за сервиз и техническо обслужване се покриват за срока, който изберете. Така вашето MINI е винаги в най-добрите ръце - при всички участващи MINI Сервизни партньори в света.

ЛАЙФСТАЙЛ.

MINI ЛАЙФСТАЙЛ КОЛЕКЦИЯ.

MINI аксесоари – MINI куфар с колелца - червен MINI аксесоари – MINI куфар с колелца - червен

MINI КУФАР С КОЛЕЛЦА.

Здрав, побиращ много и красив, куфарът с колелца MINI със своето гравирано отпред лого MINI Wing е идеалният куфар за дълги пътувания. Основното отделение има 2-посочно, водоустойчиво затваряне с цип с вградена секретна ключалка TSA. Вътре има притискащи ленти с магнитни катарами Fidlock, допълнително отделение с мрежа и свалящ се несесер с цип, който да пази съдържанието сигурно и подредено. От двете страни има здрави буфери за допълнителна устойчивост. Стабилната удължаваща се дръжка и тихите колелца правят движението на куфара лесно и безпроблемно.

#HereWeGo благодарим на цялата MINI общност за фантастичните снимки.