ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

Сервизно обслужване с пълна прозрачност.

dam Image

Грижа за вашето MINI.

Индивидуално отношение към всеки километър. В MINI има ясно разделение на задълженията: вие се наслаждавате на удоволствието от шофирането на вашето MINI, а нашите сервизни експерти се грижат да не спирате да го правите. Това превръща компетентните специалисти от сервиза на MINI в професионални персонални фитнес инструктори на вашето MINI. Те знаят точно от какво се нуждае и ще се погрижат за всичко – от решетката на радиатора до задните светлини.

 

Тост за приятелството.

Истинското приятелство трябва да се поддържа, независимо от годините. Нашите сервизни експерти имат грижата вашето MINI да е подготвено за всякакви различни предизвикателства и никога да не ви изоставя. Убедете се от нашите атрактивни предложения, предоставяни от сервизните ни експерти – като например смяна на спирачни накладки или проверката на моторното масло от MINI. Получете по-подробна информация при вашия партньор по обслужването на MINI.

 

dam Image

Моторно масло: проверено!

За по-дълъг живот на двигателя.

Проверката на моторното масло от MINI е много повече от обикновена смяна на маслото. Тя включва и профилактичен преглед, напр. на спирачките и гумите. Със сервизен интервал от 30 000 км или 2 години, проверката на моторното масло от MINI също така е финансово изгодна и гарантира, че вашето MINI ще ви служи дълго.

 

MINI смяна на моторното масло включва:

  • Смяна на моторното масло и източване на старото
  • Подмяна на маслен филтър
  • Зануляване на сервизния дисплей според заводската спецификация
  • Труд и материали

   

Нашето предложение: от 209 лв.*

Оферта за MINI One (R56, бензинов двигател).

dam Image

Спирачки: проверено!

Нови спирачни накладки – за подобрена сигурност.

Най-добрата производителност на двигателя също така изисква и високоефективни спирачки.

С оригиналните спирачки MINI можете да разчитате на къс спирачен път, високо ниво на безопасност и ефективно намаление на скоростта по всяко време.

 

Смяната на предните спирачни накладки включва:

  • Смяна на спирачните накладки
  • Подмяна на сензора за спирачните накладки
  • Почистване на спирачките
  • Зануляване на сервизния дисплей според заводската спецификация
  • Труд и материали

     

Нашето предложение: от 399лв.*

Оферта за MINI One (R56, бензинов двигател).

dam Image

Предни дискови спирачки.

Качествени материали за качествено спиране.

Спирачките на MINI Cooper S трябва да работят по-усърдно от тези в MINI One. Ето защо спирачните дискове на MINI са проектирани специално за всеки един модел. Изработени от висококачествени материали, дисковете работят в перфектен синхрон със спирачните накладки на MINI.

dam Image

Подмяна на акумулатор.

Нов прилив на енергия.

Оригиналните акумулатори на MINI предоставят необходимата енергия за стартиране. След подмяна единствено професионално регистрираните акумулатори могат да гарантират безупречната работа на функциите, свързани с функционалността (напр. автоматичната функция Старт/Стоп) и комфорта (напр. стационарното отопление).

Специални услуги за вашето MINI.

Колкото повече вашето MINI е на разположение, толкова повече ще се наслаждавате на типичното усещане за управление като при картинг. За да не спира това забавление, предлагаме MINI Сервиз и поддръжка. Тази специална сервизна програма поддържа вашето MINI в оптимална форма, така че можете да разчитате на удоволствието от шофирането, точно както от първия ден.

MINI Оригинални части и MINI Сервиз: Несравними по отношение на стойността.

Само най-доброто за вашето MINI: обслужване от нашите компетентни МINI Сервизни експерти в комбинация с качеството и перфектното пасване на нашите оригинални части. Това гарантира дълъг живот на вашето МINI и има положителен ефект върху цената при продажба на вашия любим автомобил. Бъдете MINI – Останете верни на себе си.

Атрактивна фиксирана цена при пълна гаранция.

При MINI Сервиз и поддръжка няма скрити оферти. Получавате точна информация колко ще струва обслужването – и това е по-малко, отколкото си мислите. Също така е гарантирано: 2 години пълна гаранция за всички употребявани оригинални части на MINI.