ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

dam Image

НАШИТЕ ГЕРОИ НА СИГУРНОСТТА.

Нашите манекени за краш тестове се трудят здраво, за да сме сигурни, че шофьорите на MINI могат да се забавляват безопасно на пътя. Строги процедури за тестване гарантират, че както пътниците, така и пешеходците са еднакво защитени чрез модерни функции за безопасност. С активни и пасивни системи, които работят в синхрон.

MINI Помощни системи – Head-Up дисплей

Помощни системи.

Кой каза, че безопасното шофиране трябва да е скучно? Ние в MINI смятаме, че едно ново приключение е по-забавно, ако знаете, че сте в безопасност. Предлаганата като опция система Асистент за шофиране ви предоставя функции като предупреждение за опасност от сблъсък с автомобил или пешеходец. Камера, разположена в предното стъкло, разпознава критични ситуации, предупреждава ви на два етапа и подготвя спирачната система, за да намали времето за реакция. Също така предлага помощна функционалност като разпознаване на пътни знаци, асистент за дългите светлини и активен автопилот. Ще откриете и други допълнителни функции за сигурност в MINI, които заедно не просто ви защитават, но и подобряват известното управление като на картинг на MINI. Head-Up дисплей или камера за обратно виждане се трудят вместо вас, за да може вие просто да се наслаждавате.

dam Image

АВАРИЙНО ПОВИКВАНЕ.

В случай на произшествие MINI е на разположение да помогне. Чрез предлаганата като опция система за аварийно повикване, вашето MINI автоматично осъществява спешно повикване до Центъра за обслужване на BMW с информация за вашето местоположение, посока на пътуване и брой активирани въздушни възглавници. Помощта ще пристигне бързо.

Устойчиво шаси.

Каросерията на MINI е устойчива, но деформираща се – това е жизненоважно за поглъщане на удар. Тя ви защитава във всеки един момент в случай на преден, заден и страничен сблъсък или ако автомобилът се преобърне. Чрез използване на високоякостна стомана с оптимизирано тегло и устойчивост, вашето MINI запазва спортното си усещане при шофиране. Влиянието на въртящия момент върху управлението е намалено, което прави поведението на автомобила дори още по-директно.

cnt Background Image
MINI Устойчиво шаси
Подобрени спирачки

Подобрени спирачки.

Подобрените спирачки ви предоставят пълен контрол върху вашето MINI.

АНТИБЛОКИРАЩА СИСТЕМА НА СПИРАЧКИТЕ.

Антиблокираща система от последно поколение с четири сензора ви позволява да спирате бързо, дори на хлъзгава настилка.

 

ЕЛЕКТРОННО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА СПИРАЧНОТО УСИЛИЕ.

Автоматично разпределя спирачното усилие между колелата според пътните условия, както и текущото разпределение на теглото на вашето MINI.

 

КОНТРОЛ НА СПИРАЧКИТЕ ПРИ ЗАВИВАНЕ.

Взели сте завоя малко по-бързо, отколкото е трябвало? Контролът на спирачките при завиване подобрява стабилността при завиване с висока скорост.

 

СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ.

Помага за по-бързото спиране в аварийни ситуации, като ускорява процеса и намалява спирачния път.

psig Top Image

Три нива на контрол.

Трите различни режима на шофиране са проектирани да осигуряват вашата безопасност във всеки един момент, като в същото време ви предоставят толкова много (или малко) контрол, колкото искате.

Пълна безопасност.

От предни светлини и въздушни възглавници с интелигентна технология, до гуми, с които може да се шофира дори и да са спукани, вашето MINI е готово да ви предпази във всеки един момент. Разгледайте още от акцентите за безопасност.

MINI с 3 врати – профил отпред/по диагонал
Жадни сте за още?

Разберете повече за сигурността на МINI, включително за функции, проектирани специално за конкретни модели.