ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

MINI SUPERLEGGERA VISION.

dam Image

НЕВЕРОЯТНА КОНЦЕПЦИЯ ОТ САМИЯ ЗАРОДИШ.

Просто знаете, че вземането на най-доброто от Великобритания и смесването му с най-доброто майсторство и дизайн от Италия ще е една фантастична идея. Доказано от създаването на сензационното MINI Superleggera Vision. Всъщност, то притежава всичко: поразителен дизайн, спираща дъха динамика и модерни технологии, съчетани в едно. Просто браво.

cnt Background Image
MINI Superleggera Vision – профил отпред/по диагонал

MINI. САМО ЧЕ НЕ ТОВА, КОЕТО ПОЗНАВАТЕ.

А сега нещо наистина различно – MINI с визия на класически спийдстър. Един поглед е достатъчен и разбирате, че тази концепция е олицетворение на забавлението от шофиране. Издълженият преден капак, дългото междуосие и късите надвеси – всички те навяват щастливи чувства, свързани с класическия британски роудстър. Изработено на ръка и изваяно върху олекотена рамка от алуминиеви тръби. Стремителна линия ви отвежда от предницата чак до елегантните перки в задната част.

aig Background Image

Минало, запознай се с бъдещето.

Концепцията MINI Superleggera отдава почит на златната ера на моторните състезания, но съзнанието й е твърдо насочено към бъдещето. С най-съвременни технологии, чието сърце се задвижва от електричество. В интериора традиционно дърво и кожа са футуристично съчетани с алуминий за постигане на поразителен ефект. Централният прибор на МINI е поставен в уникален пресован лист от алуминий. Другите препратки към британското наследство в моторните състезания са изработени с уважение и италиански чар.

cnt Background Image
MINI Superleggera Vision – профил отгоре/по диагонал