ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

MINI VISION NEXT 100.

dam Image

КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА БЪДЕЩЕТО.

ИНОВАТИВНОТО МИСЛЕНЕ Е ВГРАДЕНО В ДНК-ТО НА MINI. НО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, АКО НАВЛЕЗЕМ В ЕДНА ПО-ЗАДЪЛБОЧЕНА ТЕРИТОРИЯ? КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, АКО УТРЕШНИТЕ МОДЕЛИ MINI ПРЕДОСТАВЯТ УНИКАЛНО, ПЕРСОНАЛИЗИРАНО ИЗЖИВЯВАНЕ, КОМБИНИРАНО СЪС СПОДЕЛЕНА СОБСТВЕНОСТ? ЗА ДА ВИ ПОЗВОЛИМ ДА НАДНИКНЕТЕ КЪМ ПРЕДСТОЯЩИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ, СИ ПРЕДСТАВИХМЕ КАКВО МОЖЕ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА БЪДЕЩЕТО НА ГРАДСКАТА МОБИЛНОСТ.

cnt Background Image
dam Image

ВСЯКО MINI Е МОЕТО MINI.

В БЪДЕЩЕ, КЪДЕТО ЕДНО MINI МОЖЕ ДА БЪДЕ СПОДЕЛЯНО ОТ ВСИЧКИ, НОВО ПОКОЛЕНИЕ ТЕХНОЛОГИИ ПОЗВОЛЯВА НА АВТОМОБИЛА ВИНАГИ ДА ИЗГЛЕЖДА И ДА СЕ УСЕЩА КАТО ВАШ СОБСТВЕН. ЧАСТИ ОТ ЕКСТЕРИОРНИТЕ ПОВЪРХНОСТИ СЕ ТРАНСФОРМИРАТ, ЗА ДА ПОДХОЖДАТ НА ЛИЧНИТЕ ВИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ И ПРОЖЕКТИРАТ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПОЗДРАВИ, ДОКАТО ПРИБЛИЖАВАТЕ АВТОМОБИЛА. COOPERIZER Е ЦВЕТЕН ПРОЗРАЧЕН ПРИБОР С КРЪГЛА ФОРМА В ЦЕНТЪРА НА АВТОМОБИЛА, КОЙТО ПРЕДСТАВЛЯВА СЪРЦЕТО И УМЪТ НА MINI VISION NEXT 100 И КОМУНИКИРА С ВОДАЧА ЧРЕЗ ДИНАМИЧНИ ПРОМЕНИ НА ЦВЕТОВЕТЕ.

aig Background Image

MINI С НОВ КОНЦЕПТУАЛЕН ДИЗАЙН.

MINI VISION NEXT 100 ОТДАВА ПОЧИТ НА ЛЕГЕНДАРНИЯ ДИЗАЙН НА MINI КАТО ПОЗИЦИОНИРА КОЛЕЛАТА В ДАЛЕЧНИТЕ ЪГЛИ НА АВТОМОБИЛА, КОЕТО ПРЕДОСТАВЯ МАКСИМАЛНО ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ И УСЕЩАНЕ. COOPERIZER СЪЩО ПРЕДЛАГА ОПЦИЯТА ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕ НА РЕЖИМА НА ШОФИРАНЕ НА НЯКОЙ ДРУГ – ИЗБИРАТЕ ИЗМЕЖДУ ПРИЯТЕЛИ, ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВОТО ВИ, ИЗВЕСТНИ ПЕРСОНАЖИ ИЛИ ДОРИ ТВОРЧЕСКИ ЛИЧНОСТИ С ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО. МЕЖДУ ПЪТУВАНИЯТА КОНЦЕПТУАЛНИЯТ АВТОМОБИЛ ЩЕ СЕ ПРИДВИЖВА САМОСТОЯТЕЛНО ДО ЦЕНТЪР ЗА ОБСЛУЖВАНЕ, КЪДЕТО ЩЕ БЪДЕ ПОЧИСТВАН И ПРЕЗАРЕЖДАН, ПРЕДИ ДА ПОТЕГЛИ КЪМ СРЕЩАТА СИ С ДРУГ ВОДАЧ.