ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

Навлезте в света на аксесоарите за MINI.

Вашето MINI, вашият стил: две силни и индивидуални личности. Съществуват много възможности да изразите личния си стил, докато се придвижвате по улиците. Покажете това, което искате, с оригиналните MINI аксесоари.

dam Image

Джанти по поръчка.

Оборудвайте автомобила си с впечатляващи джанти. Техният дизайн, съчетан с отлично сцепление, както и голямото разнообразие гарантират забавление от шофирането, както и безопасност. Изпробвайте преди да купите и вижте как изглеждат на вашето MINI чрез конфигуратора на джанти и гуми на MINI.

Оригинални гуми и джанти MINI.

MINI John Cooper Works.

John Cooper Works.

Онзи, който е зад волана на John Cooper Works, просто ще бъде без конкуренция. Тъй като с John Cooper Works дори насрещният вятър не духа толкова силно. Лентата за изпреварване е ваша. За повече индивидуалност предлагаме аксесоари MINI John Cooper Works. Персонализирайте вашия автомобил с компоненти John Cooper Works, които ще накарат сърцето на всеки фен на автомобилните състезания да затупти.

Команден център с MINI Infotainment.

Задайте високи очаквания с перфектен и стилен цялостен пакет, включващ забавление, телекомуникации, навигация и технологии – MINI Infotainment ви държи в течение. Нашите модерни технологии свързват смартфон и автомобил, висококачествени мултимедийни услуги гарантират забавление в типичната за MINI атмосфера, а навигационната система ви отвежда до дестинацията ви по надежден начин.

 

Комплекти за тунинг MINI John Cooper Works Pro

Забавление.

По всеки маршрут.

Най-доброто преживяване е гарантирано с нашите висококачествени предложения за забавление от MINI. Убедете се от перфектното звуково изживяване и предложете на пътниците си най-доброто забавление.

dam Image

Телекомуникации.

Винаги в течение.

Опциите за комуникация и слушане на музика гарантират комфорт по време на пътуванията с вашето MINI. Насладете се на разнообразие от информация и забавление и останете свързани.

dam Image

Навигация.

По правилния път – през цялото време.
 

Пристигане до дестинацията ви безопасно, надеждно и точно навреме? - Лесно като детска игра с решенията за навигация на MINI. Ето така си гарантирате, че ще пристигнете навреме и преди всичко без напрежение.

dam Image dam Image

Технология.

Превъзходството е гарантирано.

 

Искате ли да се насладите на последните иновации, които правят шофирането по-комфортно? С MINI това е напълно възможно! Независимо дали се нуждаете от стилна антена или алармена система – с технологиите на MINI винаги ще усещате пулса на времето.

Превъзходна динамика.

Поддържайте вашето MINI чисто с нашата ефективна и качествена грижа срещу най-упоритите замърсявания. С полезните продукти за поддръжка на MINI вашият любим автомобил ще бъде блестящ и чист. Разгледайте нашето многообразие от пречистватели на въздух и се наслаждавайте на вашето MINI всеки ден.

dam Image