ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

JCW Тунинг пакет

Цена 4,283 лв

Комплектът за тунинг увеличава мощността на двойния турбокомпресор в MINI Cooper S с механична скоростна кутия до невероятната мощност от 147 kW, с максимален въртящ момент от 250 Nm между 1700 и 5000 оборота в минута. С овърбууст функцията 270 Nm се постигат с между 1800 и 5000 оборота в минута - достатъчно, за да може Вашият MINI Cooper S да ускори от 0 до 100 км/ч за само 6.8 сек., и да достигне максималната скорост от 234 км/ч. Спортният заглушител, със своите мощни хромирани накрайници на ауспуха и оптимизирано отвеждане на отработилите газове, не е само впечатлява визуално, но дава и по-гърлен звук. Специално разработена система на въздушния филтър, която подобрява доставката на енергия допълва комплекта. Софтуерът за управление на двигателя е преконфигуриран, така че да изтръгне и последната капка енергия от Вашето MINI, като доставя подсилващо ускорение в целия оборотен диапазон.

За автомобили от 03/10. 147 kW (200 к.с.) Съставни части: JCW система за въздушен филтър, спортен заглушител от неръждаема стомана с хромирана бленда JCW, изпускателен колектор (за по-високи работни температури), модифицирана електроника на двигателя, емблеми JCW за предната решетка и за задната врата, JCW пластина върху двигателя със сериен номер, JCW сертификат за автентичност.
Повече информация за наличността на продуктите ще получите при запитване.


Каталожен номер: 11 12 2 208 027.

 • Поставен във вашия MINI Център Време за монтаж: 360 мин.

  За този артикул е възможно да са приложими цени за монтаж.

  Възможно е да са приложими цени за монтаж на аксесоари, поставени от вашия дилър на MINI. Моля, попитайте вашия дилър за подробности.

  Наличност на модел

  • MINI 3 door Cooper S From 2005
  • MINI Convertible Cooper S From 2008
  • MINI Coupé Cooper S
  • MINI Roadster Cooper S
 • Свържете се с дилър

Посочените цени е възможно да съдържат грешки или да бъдат променяни без предизвестие.