ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

Подправете вашето MINI. Добавете оборудване към вашето MINI или декорирайте настоящия си автомобил.

dam Image dam Image

JCW Тунинг пакет

Цена 4,283.00 лв

Комплектът за тунинг увеличава мощността на двойния турбокомпресор в MINI Cooper S с механична скоростна кутия до невероятната мощност от 141 kW, с максимален въртящ момент от 250 Nm, между 1750 и 5000 оборота в минута. С овърбууст функцията 270 Nm бързо се постигат между 1750 и 4500 оборота в минута - достатъчно, за да може Вашият MINI Cooper S да ускори от 0 до 100 км/ч за само 6.8 сек., и да достигне максималната скорост от 232 км/ч. Спортният ауспух, със своите мощни хромирани накрайници и оптимизирано отвеждане на отработилите газове, не е само впечатлява визуално, но дава и по-гърлен звук. Специално разработена система на въздушния филтър, която подобрява доставката на енергия допълва комплекта. Софтуерът за управление на двигателя е преконфигуриран, така че да изтръгне и последната капка енергия от Вашето MINI, като доставя подсилващо ускорение в целия оборотен диапазон.

За MINI Cooper S Clubman до 03/10, без MINI Cooper SD Clubman. 141 kW (192 к.с.) Съставни части: JCW система за въздушен филтър, спортен заглушител от неръждаема стомана с хромирани бленди JCW, изпускателен колектор (за по-високи работни температури), модифицирана електроника на двигателя, емблеми JCW за предната решетка и за задната врата, JCW пластина върху двигателя със сериен номер, JCW сертификат за автентичност.
Повече информация за наличността на продуктите ще получите при запитване.


Каталожен номер: 11 12 2 152 217.

  • Поставен във вашия MINI Център Време за монтаж: 360 мин.

    За този артикул е възможно да са приложими цени за монтаж.

    Възможно е да са приложими цени за монтаж на аксесоари, поставени от вашия дилър на MINI. Моля, попитайте вашия дилър за подробности.

    Наличност на модел

    • MINI Clubman Cooper S From 2007
  • Свържете се с дилър

Посочените цени е възможно да съдържат грешки или да бъдат променяни без предизвестие.