ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

JCW Тунинг пакет

Цена 4,283 лв

Комплектът за тунинг увеличава мощността на двойния турбокомпресор в MINI Cooper S с механична скоростна кутия до невероятната мощност от 141 kW, с максимален въртящ момент от 250 Nm, между 1750 и 5000 оборота в минута. С овърбууст функцията 270 Nm бързо се постигат между 1750 и 4500 оборота в минута - достатъчно, за да може Вашият MINI Cooper S да ускори от 0 до 100 км/ч за само 6.8 сек., и да достигне максималната скорост от 232 км/ч. Спортният ауспух, със своите мощни хромирани накрайници и оптимизирано отвеждане на отработилите газове, не е само впечатлява визуално, но дава и по-гърлен звук. Специално разработена система на въздушния филтър, която подобрява доставката на енергия допълва комплекта. Софтуерът за управление на двигателя е преконфигуриран, така че да изтръгне и последната капка енергия от Вашето MINI, като доставя подсилващо ускорение в целия оборотен диапазон.

За MINI Cooper S Clubman до 03/10, без MINI Cooper SD Clubman. 141 kW (192 к.с.) Съставни части: JCW система за въздушен филтър, спортен заглушител от неръждаема стомана с хромирани бленди JCW, изпускателен колектор (за по-високи работни температури), модифицирана електроника на двигателя, емблеми JCW за предната решетка и за задната врата, JCW пластина върху двигателя със сериен номер, JCW сертификат за автентичност.
Повече информация за наличността на продуктите ще получите при запитване.


Каталожен номер: 11 12 2 152 217.

  • Поставен във вашия MINI Център Време за монтаж: 360 мин.

    За този артикул е възможно да са приложими цени за монтаж.

    Възможно е да са приложими цени за монтаж на аксесоари, поставени от вашия дилър на MINI. Моля, попитайте вашия дилър за подробности.

    Наличност на модел

    • MINI Clubman Cooper S From 2007
  • Свържете се с дилър

Посочените цени е възможно да съдържат грешки или да бъдат променяни без предизвестие.