Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Твоето уникално MINI Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Заяви оферта

Запиши се за пробно шофиране

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
MINI Hatch с три врати – червено и черно  – колела и гуми MINI Hatch с три врати – червено и черно  – колела и гуми

MINI ОРИГИНАЛНИ КОЛЕЛА И ГУМИ, МАРКИРАНИ СЪС ЗВЕЗДА.

Оборудвай своя автомобил със страхотни MINI Оригинални комплектовани колела. Искате само да се чувствате в безопасност, когато пътувате до нови места и ние ви осигуряваме нашата широка гама от MINI Оригинални комплектовани колела. Със своето превъзходни качества, тези гуми са идеално адаптирани, за да получите най-доброто от всеки индивидуален модел на MINI и вашия начин на шофиране. Вземете най-подходящите гуми за сезона за оптимално сцепление с терена по който шофирате. С нашите гуми, маркирани със звезда от водещи производители, винаги ще се чувствате съвсем безопасно на пътя. Всички колела се доставят монтирани, балансирани и готови за употреба.

ЗИМНИ КОМПЛЕКТОВАНИ КОЛЕЛА.

MINI оригинални зимни комплектовани колела са гаранция за качество и безопасност. Те са разработени в тясно сътрудничество с водещи производители и са строго тествани за оптимизиране на сцеплението с пътя на вашето MINI и идеално съответстват на концепцията на автомобила на всеки индивидуален модел. Известни и като гуми за сняг, зимните гуми и колела MINI са строго препоръчителни за районите, в които температурите падат под +7°C – за да се гарантира, че вашият автомобил е безопасен на пътя с по-добра спирачна система и сцепление при всякакви условия.

GRIP WITH EASE.

Когато температурата падне, материалът на летните гуми се втвърдява и вече не може да осигури оптимални работни характеристики. Затова 7°C е препоръчителната температура за смяна на зимни гуми. Благодарение на своята специална каучукова смес, зимните гуми осигуряват максимално сцепление, оптимизиран спирачен отговор и изключително ниво на работни характеристики и безопасност на пътя - дори и в най-студената зима.

MINI комплектовани колела предлагат максимални работни характеристики и безопасност:

MINI колела – зимни и летни – сцепление и нарези

Спирачно разстояние с дълбочина на нареза (mm) при мокро време:

Спирачно разстояние с дълбочина на нареза (mm) при мокро време

КОМПЛЕКТОВАНИ ЛЕТНИ КОЛЕЛА.

MINI Convertible – сиво и черно – комплектовани летни колела MINI Convertible – сиво и черно – комплектовани летни колела

Когато лятото дойде, има ли нещо по-хубаво от това да натовариш своето MINI, да сложиш слънчевите очила и да тръгнеш на път. Със света под вашите колела, вашето MINI предлага безкрайни възможности всеки ден. Да пропътувате нови пътища. Да откриете нови места. Да създадете нови спомени. MINI Оригинални колела и гуми ще максимизират вашето удоволствие и ще ви помогнат да отидете навсякъде с повече стил и безопасно - независимо дали сте спортен ентусиаст или просто отивате на слънчево приключение.    

КАЧЕСТВО, НА КОЕТО МОЖЕШ ДА РАЗЧИТАШ.

Добавянето на MINI Оригинални колела, гуми и аксесоари на вашето MINI е като нанасяне на последни акценти с четката върху картина. Например, подвижните капаци за джанти MINI – те завършват всичко перфектно, за да превърнат страхотния оригинал в истински MINI шедьовър. 

КАЧЕСТВО СЪС ЗВЕЗДА.

MINi колела - гуми - качествени предимства, маркирани със звезда MINi колела - гуми - качествени предимства, маркирани със звезда

MINI Оригинални комплектовани колела са снабдени изключително с гуми, маркирани със звезда и предлагат гаранция за качество и безопасност. Те са разработени в тясно сътрудничество с водещи производители като Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin и Pirelli и са строго тествани за оптимизиране на сцеплението на MINI на пътя.

 

ПОЛЗИТЕ НАКРАТКО.

ПО СПЕЦИАЛНА ПОРЪЧКА.

Всички MINI Оригинални колела и гуми са специално разработени за това картингово усещане и за съобразяване на стила с всеки индивидуален MINI модел.

ИЗПРОБВАНИ.

Всяка гума е преминала строго тестване по до 50 различни критерии за качество (маркировката за гума на ЕС изисква спазване само на три критерия).

СПОРТНИ.

Гумите са перфектно пригодени към елементите на окачването и адаптивните системи за максимално зацепване и експлоатационни характеристики.

БЕЗОПАСНИ.

Гумите, маркирани със звезда се характеризират с висока устойчивост, най-висок рейтинг за безопасност и авангардна технология за движение със спукана гума run-flat.

ИКОНОМИЧНИ.

Системното използване на специални материали намалява разхода на гориво и понижава нивата на шум.

RUN-FLAT ТЕХНОЛОГИЯ.

Технологията Run-flat ви позволява да продължите да карате автомобила си още до 80 km с максимална скорост 80 km/h дори и ако гумите спаднат. Това означава безопасност и удобство за вас. Това означава също и че не се нуждаете от резервно колело, тъй като просто можете да шофирате до следващия MINI сервиз. Това означава по-ниско тегло на автомобила и повече място за багаж и спортно оборудване.

Без run-flat технология:
MINI колела и гуми  – гума без run-flat технология
С run-flat технология:
MINI колела и гуми  – run-flat технология

СЪТРУДНИЧЕСТВО С ВОДЕЩИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ.

Колелата MINI са проектирани и изпробвани за оптимизиране на експлоатационните характеристики и зацепване на MINI. Независимо дали вашето MINI се нуждае от Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin и Pirelli или друга висококачествена марка, “Звездата” отстрани означава, че гумата е одобрена от MINI и ще ви осигури най-добрите преживявания при шофиране, защото е произведена специално за вашето MINI в съответствие със стандартите на MINI. Гумите, маркирани със звезда са тествани спрямо 50 различни критерии за качество, обобщени в шест основни групи: свойства при шофиране, безопасност, износване, ефикасност, удобство и спортно поведение.

MINI ЗАСТРАХОВКА ЗА ГУМИ.

Ако се случи така, че вашите гуми се повредят, случайно или умишлено, MINI застраховка за гуми може да ви помогне с неочакваните разходи за ремонт или смяна, независимо от възрастта на вашия автомобил.
MINI Застраховка за гуми предлага всеобхватна защита срещу:

  • Повреда, причинена от остри предмети като гвоздеи и парчета стъкло
  • Повреда, причинена от удар в бордюр (при паркиране)
  • Вандализъм
  • Кражба

MINI Застраховка за гуми предлага възстановяване на пълната стойност на гумата за щети, възникнали през първите 12 месеца, 75% през втората година и 50% през третата година.*

Застраховката за гуми на MINI е валидна за всички гуми, маркирани със звезда и комплектовани колела, закупени от вашия MINI сервизен център. В допълнение, застраховката за гуми на MINI е валидна за всички оригинални гуми, монтирани на автомобил, закупен от MINI и регистриран, считано от март 2020 г. Джантите и разходите за труд се изключват. За допълнителна информация относно застраховката за гуми на MINI, моля да се свържете с вашия MINI Сервизен партньор или проверете условията на своята застраховка. Застраховката за гуми на MINI е продукт на Allianz Versicherungs-AG.  

MINI колела – mini застраховка за гуми – покритие MINI колела – mini застраховка за гуми – покритие

MINI УСЛУГА ЗА СМЯНА НА ГУМИ.

Сервизните специалисти на MINI ще ви посъветват за най-добрия избор на колела и гуми, означени със звезда MINI за вашия автомобил. Само тези гуми отговаря на строгите стандарти за качество MINI. Не е нужно да казваме, че ние също така сменяме, тестваме, обслужваме и съхраняваме вашите колела. Независимо дали търсите резервна гума или комплектовано колело, MINI Сервиз за гуми и колела винаги предлага първокласни продукти и професионални съвети. Осигурете на своя автомобил внимателната и любяща грижа от която се нуждае. Осигурете му MINI сервиз в MINI Сервизен център.

MINI Колела и гуми – услуга за смяна на гуми MINI Колела и гуми – услуга за смяна на гуми

#HereWeGo благодарим на цялата MINI общност за фантастичните снимки.