COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
THE NEW MINI COUNTRYMAN THE NEW MINI COUNTRYMAN

НОВОТО MINI COUNTRYMAN.

Новото MINI Countryman несъмнено ще ви изкуши да отидете на извънградски приключения, както и ще ви накара да се вълнувате в града.

БЕЗСТРАШНИЯТ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ.

Качете се в новото MINI Countryman и открийте скрити съкровища, за които дори не сте подозирали. Изследвайте неизследвани територии и шофирайте с увереността, че няма място, което автомобилът ви да не може да достигне. Новото MINI Countryman предлага несравнима свобода както извън, така и в града. То е шик, модерно и ви дава пространството, от което се нуждаете, за да живеете своя вълнуващ живот. Със своята мощна каросерия, смел SUV дизайн и внушително присъствие, този автомобил излъчва аура на увереност и приключение.

Изпитайте динамичното представяне и горивната ефективност на технологията MINI TwinPower Turbo в новото MINI Countryman. То не само ви помага да направите смело изявление, но също така гарантира, че ще оставите другите много назад. Натиснете газта и оставете вашата персоналност да изпъкне на пътя.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

СМЕЛО ПРИСЪСТВИЕ И УБЕДИТЕЛНО ПОВЕДЕНИЕ.

Готови ли сте за приключение? Представяме ви новото MINI Countryman! То не е просто кола, то е изявление. Стилно, просторно и оборудвано с най-новите технологии, това MINI е всичко, от което се нуждаете за да получите ненадминато усещане за свобода, независимо дали сте на широката магистрала или в града. Надградихме стила на вашето ново MINI Countryman с по-смел и по-суров вид. Това спортно MINI е и по-просторно, предлагащо ви много място за вашата екипировка и екипаж. Затегнете коланите и се впуснете в епични приключения.
ДИЗАЙН
АКЦЕНТИ

НАПРАВЕТЕ ГО ИЗЦЯЛО ПО ВАШ ВКУС!

ОФЕРТА

ОТКРИЙТЕ НЕПОЗНАТОТО.

Искате ли скоро да отидете на приключение с вашето ново MINI Countryman? Разгледайте вече наличните модели.
ОТКРИЙТЕ НЕПОЗНАТОТО.
ПРИГОТВЕТЕ СЕ.

ПРИГОТВЕТЕ СЕ.

Дори най-кратките пътувания изискват подходяща подготовка. Разберете какво ви подхожда най-добре с опциите за персонализиране.