Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Твоето уникално MINI Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Заяви оферта

Запиши се за пробно шофиране

3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman
electric _ logo electric _ logo
motion motion

ОТКРИЙТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО. МИНИФИЦИРАНО.

Нова ера за шофьорите на електромобили

MINI ELECTRIC MINI ELECTRIC

Новото MINI ELECTRIC.

Насладете се на пулсиращото очарование на градския начин на живот и ще бъдете "наелектризирани" от най-новият член на семейството на MINI.

Абонирайте се отсега за нашия бюлетин.

ОСТАНЕТЕ ИНФОРМИРАНИ.

Ние дадохме всичко, което обичате в MINI - вълнуващото поведение при завиване, ускорението, удоволствието от шофиране, творческото използване на пространството в купето, емблематичния дизайн, а ние добавихме и едно ново измерение-преминаване към електрифицирания начин на живот. Ние използваме силата на електричеството, за да подобрим удоволствието от шофиране.Това ще бъде идеалното съчетание на технология и преживяване.

Любопитни ли сте? Наслаждавайте се на изключителните новости, предоставяни по вашия имейл и така следвайте MINI в бъдещето.

MINI Electric Concept

ВОЛТОВЕ И ВИБРАЦИИ.

Най-вълнуващото MINI – една сериозна еволюционна стъпка, която комбинира вълнуваща динамика с технологии от бъдещо поколение и онова непогрешимо усещане за MINI.
MINI COUNTRYMAN с електрическо хибридно задвижване

ИЗКЛЮЧЕТЕ ОТ КОНТАКТА И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ.

Прескочете към бъдещето. То току-що пристигна под формата на MINI Countryman с електрическо хибридно задвижване. Предлага най-доброто от двата свята на бензиново и електрическо задвижване, както и офроуд възможности. И можете да го купите веднага.
АТЛЕТИЧНА ПЪРГАВОСТ

АТЛЕТИЧНА ПЪРГАВОСТ.

Когато се нуждаете от малко допълнителна мощност, MINI Countryman с електрическо хибридно задвижване осигурява мигновен въртящ момент, който ви подпомага плавно, за да осигури вълнуваща пъргавост и динамично ускорение.
ИНТЕЛИГЕНТНА ГЪВКАВОСТ

ИНТЕЛИГЕНТНА ГЪВКАВОСТ.

Символ на творческото оползотворяване на пространството на MINI, моделът MINI COUNTRYMAN с електрическо хибридно задвижване притежава гъвкавостта и пространството да побере почти всичко и всеки.

МОЩНОСТТА НА ЧЕТИРИТЕ.***

Интелигентната система за задвижване на всички колела ALL4 на MINI предоставя великолепно сцепление, за да гарантира, че оставате в контрол – при всякакви условия.
3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
Clubman
Countryman
Countryman
electric _ logo electric _ logo