Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Твоето уникално MINI Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Заяви оферта

Запиши се за пробно шофиране

The all-electric MINI side view
MINI Electric
3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI SE Countryman
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Electric MINI – бяло и черно – изглед отстрани Electric MINI – бяло и черно – изглед отстрани

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКОТО MINI.

ОТ 64,000 ЛВ.*

ЗАРЕДЕНО СЪС СТРАСТ.

Прегърнете неочакваното. Изживейте нова наслада. Първото изцяло електрическо MINI приветства еволюционна заредена с енергия стъпка, която смесва характерното за MINI go-kart усещане и емблематичния дизайн. Превключете към нов начин на живот в града.
Electric MINI – бяло и черно – страничен изглед отгоре Electric MINI – бяло и черно – страничен изглед отгоре

ПУЛСИРАЩА ДИНАМИКА.

The all-electric MINI The all-electric MINI

184 к.с.

и мигновено ускорение

7,5 сек

0-100 км/ч

The all-electric MINI The all-electric MINI

GO-KART УСЕЩАНЕ. СЪС СУПЕРЗАРЯД.

Ние взехме отличителния стил на управление на MINI и изразения спортен дух и добавихме нов източник на енергия за още по-голяма радост от шофирането. Още щом вземете първия завой, ще почувствате, че изцяло електрическото MINI е MINI във върхова форма - което ви дава възможност да изпитате нещо изцяло ново.
Electric MINI – бяло и черно – изглед отпред странично

MИГНОВЕНО УСКОРЕНИЕ.

На светофарите не само конските сили (к.с.), но и въртящият момент (Нм) са на ваше разположение. Изцяло електрическото MINI ви предоставя максималния си въртящ момент веднага - за разлика от бензиновия двигател, който трябва да вдигне високи обороти, за да генерира въртящ момент и да прехвърли мощността през трансмисията, преди мощността да достигне до колелата.

Така че когато светне зеленият сигнал и натиснете педала на газта, въртящият момент се "изсипва" веднага, за да осигури вълнуваща пъргавина и смайващо ускорение.

ЕДНА ПРЕДАВКА. БЕЗ ПРЕВКЛЮЧВАНЕ.

Въпреки светкавичното достигане на високия въртящ момент и високите обороти на електрическия двигател, изцяло електрическото ви MINI не се нуждае от съединител и можете да ускорите незабавно - по всяко време и при всяка скорост. Идеята във всичко това е нещата да не се усложняват и безпроблемно да ускорявате от 0 до 100 км/ч за 7,5 секунди - без забавяне и без прекъсвания заради превключване на предавките.
Electric MINI – селектор на трансмисията – топка на скоростен лост
Electric MINI – изглед отзад – позиция на акумулатора

ИСТИНСКО МINI.

Изцяло електрическият MINI е оригиналната икона, сега е зареден отново за утрешните пътища. Захранва се от високо напрежение, 96-клетъчна, 32,6 кВтч (брутен капацитет) батерия, монтирана под пода, между предната част седалки и под задни седалки Позиционирането на акумулатора тук дава на изцяло електрическия MINI допълнително нисък център на тежестта, което не само подобрява стабилността и управлението, но и прави завиването още по-забавно.

Усещате усещането да сте близо до пътя. Широката му писта и плътно настроената система на окачване ви държи здраво и плътно на земята, когато атакувате всеки завой.

Electric MINI – бяло и черно – изглед странично Electric MINI – бяло и черно – изглед странично

ЛЕГЕНДАРЕН ДИЗАЙН.

The all-electric MINI The all-electric MINI

4 нива на оборудване

за стайлинг по поръчка..

4 лъча

за аеродинамично шофиране.

The all-electric MINI The all-electric MINI

БЕЗСМЪРТНА КЛАСИКА. ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА.

Съчетавайки аеродинамични линии с нови привличащи вниманието характерни детайли, изцяло електрическото MINI е проектирано като допълнение във вашия жизнен градски живот - и за да допринесе максимално за радостта от шофирането. Уверено, но очарователно - то следва традицията и насочва към вълнуващо светло бъдеще.
Electric MINI – бяло и черно – радиаторна решетка

АЕРОДИНАМИЧНА РАДИАТОРНА РЕШЕТКА.

Елегантната, завладяваща предна решетка получи много модерна интерпретация, олицетворяваща както историята на MINI, така и бъдещето на марката. Решетката е почти напълно затворена - което значително подобрява аеродинамиката. Тя разполага с удивителна жълта лента като акцент и надпис „MINI Electric“ за свеж характер. Всичко това е подчертано по зашеметяващ начин от емблематичните минималистични пръстени на предните светлини.

17” MINI ELECTRIC POWER SPOKE 2 ЦВЯТА.

Излъчващи безстрашен темперамент и аура на увереност в града, тези елегантни алуминиеви джанти представляват MINI във върхова форма. Демонстрирайки уникален собствен стил, отличителното асиметрично оформление е почти напълно затворено като дизайн - подчертавайки допълнително аеродинамичните качества на изцяло електрическото MINI.
Electric MINI – джанти – Corona Spoke
Electric MINI – корпус на огледалото – жълт

MINI ENERGETIC ЖЪЛТО.

Впечатляващите акценти в цвят Energetic Yellow придават на вашето изцяло електрическо MINI силно отличителен вид на пътя. Те се открояват, но едва доловимо, и гордo демонстрират предпочитаната от вас форма на енергия.

LED ПРЕДНИ И ЗАДНИ СВЕТЛИНИ.

Подобно на MINI, Union Jack преминава отвъд времевите границите и означава дълга и богата история. Изцяло електрическите MINI LED задни светлини образуват мотив от две части, който "намеква" за легендартната емблема. Сложната прецизност и дълбочината на дизайна осигуряват допълнителна доза индивидуалност. Отпред адаптивните MINI LED фарове с матрична технология автоматично регулират яркостта и разпределението на светлината за специфични условия, като например водачи в насрещното движение, допринасяйки за безопасността на вашето пътуване.
Electric MINI - LED фарове - матрична технология
Electric MINI – изглед от интериора Electric MINI – изглед от интериора

ТИХА РЕВОЛЮЦИЯ.

The all-electric MINI The all-electric MINI

1-степ.

трансмисия

2 нива

на регенеративно спиране

The all-electric MINI The all-electric MINI

НОСЕТЕ СЕ ИЗ ГРАДА.

Динамично, но нежно, изцяло електрическото MINI ви предлага изцяло ново изживяване при шофиране. Почти пълната тишина, на която се наслаждавате, премахва стреса от карането из града. Така че можете да се съсредоточите върху най-важното, като това колко добре звучи музиката ви върху проектираната от Harman Kardon аудиосистема.
Electric MINI – педал на газта - спирачен педал

ШОФИРАНЕ ИЗ ГРАДА С ЕДИН ПЕДАЛ.

Можете да управлявате напълно електрическото MINI почти изцяло само с един педал, за да ускорявате и спирате. Двигателят е директно свързан с колелата, така че когато вдигнете крака си от педала, двигателят работи като генератор и позволява изцяло електрическото MINI да намали скоростта по-бързо от конвенционален бензинов автомобил. Връщате по малко енергия обратно в акумулатора си всеки път, когато спирате по светофарите.

БЕЗ ШУМ ОТ ДВИГАТЕЛЯ.

Изцяло електрическото MINI е толкова тихо, че се наложи да инсталираме издаваща шум защита за пешеходци, за да предупреждаваме другите участници в движението за автомобила. Няма нужда да вдигате оборотите на мотора и като изключим звука при ускорение, шумът ще идва само отвън. И само когато се движите бързо.
Electric MINI – електромотор
Electric MINI – интериор – предно стъкло

ПО-МАЛКО ШУМ. КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ.

Отрицателните ефекти от твърде много шум далеч не влияят само на слуха. Те могат да доведат до стрес и да намалят способността ни да се концентрираме. Вашето изцяло електрическо MINI е олицетворение на спокойствие, което ви предлага убежище за релакс и размисъл.
Electric MINI – услуги – дигитално преживяване Electric MINI – услуги – дигитално преживяване

ПОТАПЯЩО ДИГИТАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ.

The all-electric MINI The all-electric MINI

eDRIVE УСЛУГИ

свързаност за електрифициран лайфстайл

ДИСТАНЦИОННИ УСЛУГИ

абсолютен контрол от разстояние

The all-electric MINI The all-electric MINI

УЛЕСНЕНА МОБИЛНОСТ С MINI CONNECTED.

Неусетно свързване между вас и вашето изцяло електрическо MINI.
Electric MINI – волан – тъчскрийн и уреди

КОКПИТЪТ.

Премиум технологията в кокпита прави шофирането същевременно удобно и "наелектризиращо". Специално създадено за изцяло електрическото MINI е новото дигитално арматурно табло. То се състои от 5,5-инчов цветен екран, изпъкващ в разкошен Black Panel дизайн, който се вписва eлегантно зад волана.

Към това като перфектно допълнение влиза тъчскрийн MINI Connected с висока резолюция в центъра на таблото, от който контролирате вашето MINI. Той разчита на иновативни приложения MINI Connected и услуги, специално ориентирани към електрическата мобилност, за да разполагате постоянно с фин контрол.

EDRIVE УСЛУГИ.

Услугите MINI eDrive са разработени специално за новото изцяло електрическо MINI и правят електрическата мобилност изключително лесна и удобна. Например, те представят полезни подробности като оставащ пробег, състояние на зареждането и данни за най-близката зарядна станция.

Също така те ви казват как да увеличите пробега си в момента, като взимат предвид вашите лични навици при шофиране, за да бъде определен най-ефективният маршрут. Така че независимо дали искате да карате МINI като спортен автомобил или да се "носите" в рамките на повече километри, вие разполагате с пълен контрол над всичко.

Electric MINI – кокпит – екран eDrive
Electric MINI – MINI Connected – дистанционни услуги

ВИНАГИ НА ВАША СТРАНА.

Независимо къде се намирате, винаги ще се радвате на безпроблемна връзка с изцяло електрическото си MINI чрез приложението MINI Connected. Функции като предварителна подготовка на температурата в купето и заключване/отключване на вратите могат да бъдат активирани дистанционно. Можете да проверите заряда на акумулатора и оставащия пробег от вашия смартфон. И дори можете да контролирате процеса на зареждане, когато вашето MINI е свързано към електрическата мрежа.

Приложението също така предоставя данни за трафика, прогнози за времето, информация за най-близките зарядни станции и общи POIs. Можете да планирате пътуването си с информация за трафика и да изпратите вашата дестинация до навигационната система на вашето изцяло електрическо MINI.

Electric MINI – MINI Ownership

ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО ПАСВА НА ВАШИЯ СТИЛ НА ШОФИРАНЕ.

НАПЪЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКО MINI - предварителна поръчка на MINI ELECTRIC

БЪДЕТЕ ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ.

MINI Countryman Plug-in хибрид – зареждане – изглед отпред

НОВОТО MINI COUNTRYMAN PLUG-IN ХИБРИД.

С първокласен MINI TwinPower Turbo турбодвигател и задвижване, най-модерно иновации на техниката, великолепният MINI Countryman Plug-in хибрид ви предлага най-доброто от два свята на енергията. Като разполага и с офроуд качества.
MINI Cooper SE Countryman ALL4 разход на гориво (смесен цикъл): 2,5 – 2,4 л/100 км CО2-емисии (смесен цикъл) 56 - 55 г/км
The all-electric MINI side view
MINI Electric
3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI SE Countryman
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo