Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Хмм! Един е в повече.
MINI Clubman – страничен профил

НОВОТО MINI CLUBMAN.

Само един поглед към новото MINI Clubman и сърцето ви може да бъде запленено. Дръзко и отличително, то е създадено да разбуни духовете. Но то не просто изглежда добре. По-гъвкаво от всякога, това е MINI за всички поводи.

MINI Clubman – профил отпред/по диагонал

В КРАК С МОДАТА.

Легендарната шестоъгълна решетка и големите кръгли фарове на MINI Clubman има свеж и по-забавен дизайн, докато новите дизайнерски линии добавят оригиналност заедно с поразителните преди и задни спойлери, както и изцяло новите аеродинамични въздухозаборници за предните колела. Също така вижте изцяло новата осветена антена тип „перка на акула“ на покрива.

MINI Clubman – профил отзад

ЗАПОМНЯЩ СЕ ЗАВЪРШЕК.

Само вижте отличителната, но въпреки това лесно достъпна двойна врата на новото MINI Clubman. Когато ръцете ви за заети, функцията за лесно отваряне позволява безконтактен достъп като раздвижите крака си под задната броня – както и чрез дистанционно, разбира се. Новите хоризонтални светлини, широки рамене и атлетичната стойка в задната част предизвикват адмирации.

MINI Clubman – профил с отворени врати

ПРЕОТКРИТО ПРОСТРАНСТВО.

Новото MINI Clubman е по-дълго и по-широко от предишния модел – но оползотворява мястото с финес. Допълнителното пространство за пръв път е побрало пет седалки, четири врати за пасажерите, както и отличителната двойна врата в задната част за комфорт и практичност.

ВСИЧКИ СИСТЕМИ В ГОТОВНОСТ.

Също като вас, новото MINI Clubman е изключително социално. То е с едни гърди напред, като остава свързано. Предлаганият като опция пакет MINI Connected ви свързва към социални мрежи, онлайн музика, информация за шофиране, приложения в автомобила и много други – по начин, по който може само MINI.

MINI Clubman – дисплей MINI Connected

ВСИЧКИ СИСТЕМИ В ГОТОВНОСТ.

Централният прибор на MINI е прозорецът към света на технологиите и онлайн услугите. Разположен в легендарния кръгъл интерфейс с великолепен цветен дисплей с висока резолюция. Този кристално ясен дисплей управлява всичко – функциите за забавление, навигацията и модерните технологии на MINI Connected. Говорим за музика, емисии от социални мрежи, информация за шофирането и приложения в автомобила.

MINI Clubman – head-up дисплей

НЕ ЗАБИВАЙТЕ ПОГЛЕД НАДОЛУ.

Не изпускайте пътя от погледа си с MINI Head-Up дисплей. Пред предното стъкло се издига прозрачен панел, който проектира данни за шофирането точно пред погледа ви върху пътя. Проверяването на информация като скоростта или указанията на навигацията никога не е било по-лесно.

MINI Clubman – светещ в тъмното дисплей на централния прибор на MINI

СЛЕДВАЙ СИЯНИЕТО.

LED пръстенът около централния прибор на MINI променя цвета си в отговор на различни събития, като сила на музиката, форсиране на двигателя, телефонни обаждания и указания на навигацията

MINI NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL.

MINI НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА PROFESSIONAL.

Пакет WIRED: 22,4 cm/8,8-инчовият тъчскрийн е още по-ексклузивен. Той е лесен за използване и осигурява презброблемен достъп до богатата информация на върха на пръстите ви.

БЕЗОПАСНОСТТА ПРЕДИ ВСИЧКО.

Разбира се, най-важната характеристика на MINI Clubman сте вие. Интелигентни системи, подпомагащи шофирането, реагират мигновено при удар, като гарантират, че сигурността е на първо място. Така че можете да се чувствате защитени, независимо къде ще ви отведе MINI Clubman.

MINI Clubman – асистент за паркиране

АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ.

В новото MINI Clubman винаги ще искате да паркирате по най-перфектния начин. Така че асистентът за паркиране преценява наличните места, преди да поеме контрол над волана и да маневрира из тесни пространства. Вие само трябва да натискате леко газта и спирачката.

MINI Clubman – електрическа спирачка

ЕЛЕКТРИЧЕСКА СПИРАЧКА.

Новото MINI Clubman обича да разчупва традициите, така че можете да се сбогувате със скромната, но обемиста ръчна спирачка. Електрическата спирачка ви позволява просто да натиснете един бутон и спирачките ще се активират всеки път, когато спирате, паркирате или трябва да потеглите по наклон.

MINI Clubman – багажно отделение

МРЕЖА В БАГАЖНИКА.

Понякога най-простите неща са от най-голямо значение. Ако пък се наложи да натиснете силно спирачките, безценната мрежа защитава пътниците в купето от вещи, които са решили да преминат в режим на свободно движение в багажника.

ДИЗАЙНЪТ В ДЕТАЙЛИ.

Разгледайте отблизо новото MINI Clubman.

MINI Clubman – интериор, арматурно табло и волан

НОВ ДИЗАЙН НА КОКПИТА.

При толкова много авангардни характеристики е добре, че новото MINI Clubman има изцяло нов дизайн на кокпита, който е толкова иновативен, колкото и технологиите, които съдържа. Новата централна конзола освобождава място, като заменя традиционната ръчна спирачка. А контролерите са ясно обозначени от цветна рамка в конзолата.

MINI Clubman – цвят и оборудване

ЦВЯТ И ОБОРУДВАНЕ.

Луксозната тапицерия и висококачествените материали включват изцяло нов кожен салон „Chester“ с шевове с диамантен дизайн. Също така всичко е по-цветово комбинирано и от дизайнерско студио, със съвпадащи цветове по всички повърхности. Включително рамките на вратите.

MINI Clubman – интериорен дизайн MINI Yours

MINI YOURS.

Новото MINI Clubman ще привлече доста внимание, но дизайнерската програма MINI Yours наистина ви позволява да го направите специално чрез персонализация с уникални дизайнерски елементи отвътре и отвън.

John Cooper Works

Отидете до край.

Повече мощност. Повече ексклузивни подобрения. И повече забавление. Моделите MINI John Cooper Works са наследници на легендарните състезателни автомобили на Джон Купър и са също толкова впечатляващи сега, както и когато са били шампиони на пистата. Ако търсите въодушевление и ексклузивност за вашето MINI, не търсете повече.

MINI Clubman

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО НА MINI.

MINI Clubman – семейство
MINI Clubman
Мощност
кВт МОЩНОСТ В КВТ
Емисии
Гориво
л/100 км disclaimer
Ускорение
s 0-100 км/ч УСКОРЕНИЕ 0-100 КМ/Ч В СЕК.
One От 43,850 лв
75 (102)
5,3 - 5,1, 5.1, 5.3
One D От 49,100 лв
85 (116)
3,9 - 3,8, 3.8, 3.9
Cooper От 47,650 лв
100 (136)
5,3 - 5,1, 5.1, 5.3
Cooper D От 53,050 лв
110 (150)
4,4 - 4,1, 4.1, 4.4
Cooper S От 55,500 лв
141 (192)
6,3 - 6,2, 6.2, 6.3
Cooper S ALL4 От 59,500 лв
141 (192)
7 - 6,9, 6.9, 7.0
Cooper SD От 60,100 лв
140 (190)
4,6 - 4,5, 4.5, 4.6
Cooper SD ALL4 От 67,350 лв
140 (190)
4,9 - 4,8, 4.8, 4.9
MINI John Cooper Works От 70,650 лв
170 (231)
7,4, 7.4, 7.4