mini connected – икона за свързаност mini connected – икона за свързаност

MINI CONNECTED.

ПОЧУВСТВАЙТЕ НЕУСЕТНОТО СВЪРЗВАНЕ.

mini connected – пътуване – точка за стартиране mini connected – пътуване – точка за стартиране
mini connected – приложение – тъчскрийн mini connected – приложение – тъчскрийн

ВАШИЯТ ПЕРФЕКТЕН НАВИГАТОР.

MINI Connected е вашият персонален асистент за мобилност, който ви помага да планирате пътуванията си, да намерите автомобила си и да контролирате от разстояние определени функции. Неговите интелигентни, интуитивни характеристики и изискано оформен тъчскрийн правят шофирането на вашето MINI още по-комфортно, по-безопасно и по-забавно. И MINI App прониква във вашето MINI чрез фин дигитален мост между вашия смартфон и вашето MINI. Предоставяйки ви без проблем най-подходящата информация за вашето MINI.

mini connected – пътуване – гласов контрол mini connected – пътуване – гласов контрол

ВАШИЯТ ГЛАС Е ВАШАТА КОМАНДА.

Благодарение на Natural Language Understanding (NLU), вашето MINI може да разпознае естествения ви глас. Така че можете да командвате автомобила си, докато шофирате, като използвате емблематичния гласов контрол на MINI. Просто натискате бутона на волана, за да го активирате - и получавате достъп до информация и експлоатационни функции на вашето MINI, като говорите със собствения си глас. Дори не е нужно да се напрягате да запомните някакви конкретни команди. Нещо повече, когато използвате Apple CarPlay, можете също да активирате Siri на вашия iPhone, като задържите бутона за гласов контрол на волана.

mini  connected – икона запис календар mini  connected – икона запис календар

НЕЩО ДОПЪЛНИТЕЛНО ПО МАРШРУТА.

MINI Connected се грижи да бъдете информирани, комуникиращи и да се забавлявате неограничено. След като свържете смартфона си с мултимедийната система, можете да осъществявате телефонни обаждания или да слушате любимата си музика, докато тя оживява в ритъма на висококачествената аудиосистема. Нещо повече, вие имате удобен достъп до много приложения, включително и от трети страни. Така че можете да се насладите на любимите си стрийминг услуги. И ако предпочитате, можете дори да накарате Alexa и Siri да се присъединят към вас по време на пътуванията ви - като ви помагат с гласови команди.

*Amazon Alexa и Apple CarPlay се предлагат само с MINI Connected Navigation Plus. Моля, вижте секцията "Често задавани въпрости" за повече детайли.

mini connected – икона за навигация mini connected – икона за навигация

ИЗКАРАЙТЕ ВСИЧКО НА КАРТАТА.

Интелигентната навигационна система MINI Connected ви позволява да планирате маршрут удобно от вашия дом. Потърсете дестинация във вашето MINI App и функцията Send-to-Car ще изпрати маршрута на вашето MINI. Удобно начертава на картата вашето пътуване, като ви осигурява безпроблемна навигация от тръгването до пристигането и ви позволява да планирате всяко събитие по пътя. Така че сте подготвени да шофирате уверено, накъдето и да тръгнете. Тъй като картите на навигацията  се актуализират автоматично до най-новите налични, тази система не само ви спестява време - тя ви помага да намалите и разхода на гориво.

MINI Connected – Concierge услуги – интересни места MINI Connected – Concierge услуги – интересни места
MINI Connected – интересни места – икона MINI Connected – интересни места – икона
MINI Connected – Concierge услуга – интересни места MINI Connected – Concierge услуга – интересни места

ОТИДЕТЕ НА ИНТЕРЕСНИ МЕСТА.

Представете си, че имате няколко задачи, които да изпълните по пътя. Само с едно щракване можете да прехвърлите към вашия автомобил интересни места (POIs), които сте намерили онлайн - като магазини, бензиностанции, банкомати и ресторанти. Вашата MINI Connected навигационна система пазри всички ваши дестинации на едно място. Тези, от които винаги се нуждаете - и тези, които откривате. Нещо повече, можете да получите достъп до опционалната услуга 24/7 MINI Concierge* с едно натискане на бутон, за да получите информация, връзки за проучване и практически съвети по време на пътуването си.

*MINI Concierge Service ще се предлага само в комбинация с MINI Connected Navigation Plus. Моля вижте секцията FAQ за повече детайли.

MINI Connected – икона за трафика MINI Connected – икона за трафика

ДАЙТЕ СИ ВРЕМЕ.

Често попадате в задръствания? Те могат да бъдат избегнати с RTTI. Тази усъвършенствана навигационна система непрекъснато наблюдава трафика, за да ви известява в реално време за инциденти и ремонти на пътя, както и за да ви предупреждава за опасности и отклонения. Тя ще предложи обиколни маршрути и ще ви отведе до вашата дестинация възможно най-бързо. Освен това ще получите актуални прогнози за времето. Така че пътуванията ви да бъдат не само добре организирани, но и много по-спокойни.
mini connected – тъчскрийн – главно устройство mini connected – тъчскрийн – главно устройство
mini Connected – икона напътствия mini Connected – икона напътствия

ДОСТЪП И УПРАВЛЕНИЕ ОТ РАЗСТОЯНИЕ.

Заключих ли вратите на автомобила си? Къде го паркирах? MINI Connected Remote Services ви позволяват да контролирате вашето MINI от разстояние от MINI App - което улеснява намирането на паркoмясто. Можете да откриете автомобила върху картата на вашия смартфон. Можете също да видите дали прозорците и вратите са отворени или затворени и да отключите MINI за някой друг, ако е необходимо. Всъщност, още преди да потеглите, MINI Connected Remote Services ви позволяват да активирате климатизацията за предварително загряване или охлаждане на вашия интериор*. Така че температурата във вашето MINI винаги ще бъде точно такава, каквато искате.

*Налично за MINI Cooper SE и MINI Countryman SE.

MINI Connected – remote services – управление MINI Connected – remote services – управление
mini Connected – линия – дестинация на пътуването mini Connected – линия – дестинация на пътуването
mini connected – сива разделителна линия mini connected – сива разделителна линия

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА MINI CONNECTED.

mini Connected – икона пакети и характеристики mini Connected – икона пакети и характеристики

НАБОР ОТ ПЪЛНА СВЪРЗАНОСТ.

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПАКЕТИ.

Отключете силата на премиум технологията с MINI Connected. От удобството на дистанционното управление и функцията за изпращане до автомобила до спешното обаждане, тя се характеризира с множество вълнуващи функции и приложения, които ви свързват с вашето MINI. Те са групирани в три различни пакета. Намерете най-подходящия за вас.
mini connected  – тъчскрийн – инфотейнмънт mini connected  – тъчскрийн – инфотейнмънт
mini connected  – тъчскрийн – инфотейнмънт mini connected  – тъчскрийн – инфотейнмънт
MINI Connected – MINI App – икона MINI Connected – MINI App – икона

ПРОМЪКНЕТЕ СЕ ВЪВ ВАШЕТО MINI.

MINI App.

Бъдете по-близо от всякога до вашето MINI с новото MINI App. Потопете се в свят на връзки и удобство от всякъде и по всяко време, като използвате вашия смартфон.
mini Connected – икона магазин mini Connected – икона магазин
MINI CONNECTED STORE.

ИЗСЛЕДВАЙТЕ И ОТКРИЙТЕ.

Тук можете да откриете други приложения, функции и услуги, налични за MINI Connected, както и да получите нещо ново за вашето MINI, което винаги сте искали да опитате.
mini connected  – икона помощ и поддръжка mini connected  – икона помощ и поддръжка
ПОМОЩ И ПОДДРЪЖКА.

ОТКРИЙТЕ ОТГОВОРИ НА ВАШИТЕ ВЪПРОСИ.