Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Хмм! Един е в повече.
MINI Cabrio – изглед с отворен гюрук

ПОД ОТКРИТО НЕБЕ.

Новото MINI Cabrio се завръща и е жадно за още повече вълнуващи преживявания. С по-елегантен дизайн, управление като при картинг и интелигентни технологии, то е готово за приключения под открито небе от следващо ниво.

MINI Cabrio – преден/диагонален профил

ОТКРИВА МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ.

Когато времето е хубаво, защо да чакате, за да му се насладите изцяло? Бърз и тих, новият електрически механизъм на мекия покрив означава, че ще се насладите на цялата панорама само след 20 секунди – дори в движение. А мекият покрив открива много възможности; сега можете да изберете дизайн MINI Yours с британския флаг. Гюрукът „3 в 1“ може да бъде вдигнат, смъкнат или използван като люк, като оставя пролука от около 40 см, за да пропуска лекия бриз.

MINI Cabrio – профил отпред
MINI Convertible side profile

БЕЗОПАСНОСТТА ПРЕДИ ВСИЧКО.

Авантюристите са винаги готови на всичко. Ето защо при MINI Cabrio сигурността е от първостепенно значение. Нова невидима система за защита от преобръщане е последното допълнение към пакета от функции, които предпазват вас и пътниците ви. Това ви позволява да изживеете момента.

MINI Cabrio– приложение rain warner.

RAIN WARNER.

Измокрени няма как да изглеждате добре. Бъдете една крачка напред пред бурята с новата функция Rain Warner, която е част от MINI Connected XL Journey Mate. Това е най-интелигентният начин за предпазване от климатичните условия.

MINI Cabrio – проекция на емблема

ПРОЕКЦИЯ НА ЕМБЛЕМАТА.

Всеки герой има такава. Опцията за проекция на емблемата на МINI излъчва лъч светлина от страничното огледало до шофьора, който ви поздравява, докато влизате в автомобила. Мислете за него като за вашия призив за действие.

MINI Cabrio – MINI Connected XL Journey Mate

ТАЙМЕР ЗА ОТВОРЕН ПОКРИВ.

Как измервате добре прекараното време? С предлагания като опция таймер за отворен покрив на вашето MINI Cabrio, ето как. Той показва времето, в което е шофирано със спуснат гюрук, така че на практика представлява уред за измерване на доброто настроение.

MINI Convertible rollover protection

НЕВИДИМА СИСТЕМА ЗА ЗАЩИТА ПРИ ПРЕОБРЪЩАНЕ.

Новата невидима система за защита при преобръщане се намира в отвора за задния колан, прикрита с елегантни матово черни капачки, и се отваря за части от секундата при аварийна ситуация, за да предпази пътниците. Това е вашият скрит спасител.

MINI Cabrio пакет асистент за шофиране, системата за намаляване на сблъсъка

АСИСТЕНТ ЗА ШОФИРАНЕ.

С предлагания като опция пакет „Асистент за шофиране“ на MINI винаги знаете какво се задава срещу вас. Системата за предупреждение за опасност от сблъсък с автомобила пред вас помага за предотвратяване на инциденти, като ви предупреждава, ако разликата в скоростта между вашето MINI и трафика пред вас е твърде голяма, или ако автомобилът пред вас се приближава твърде близко. Тя подготвя спирачките за по-бърза реакция и по-къс спирачен път, ако внезапно се наложи да спрете.

MINI Cabrio – силует

АКТИВНА СИГУРНОСТ ЗА ПЕШЕХОДЦИТЕ.

Системата за активна защита за пешеходци ограничава нараняванията на пешеходците, ако се случи да блъснете някого на улицата. При удара капакът се вдига, което намалява нараняванията за пешеходците.

MINI Cabrio – изглед с отворен багажник

MINI CONNECTED.

Най-модерните технологии се съчетават с духа на MINI: това е общителният помощник по време на вашите приключения на пътя. Предлаганият като опция пакет MINI Connected ви свързва към социални мрежи, онлайн музика, информация за шофиране, приложения в автомобила и много други.

MINI Cabrio – mini connected дисплей

MINI CONNECTED XL JOURNEY MATE.

Инструмент за планиране на маршрути, пътеводител и личен асистент в едно, Journey Mate ви помага на всяка стъпка от вашето пътуване. Планирайте пътуването си от спокойствието и комфорта на дома си, и получете цялата необходима информация, когато сте на пътя – като например пътната обстановка, времето, места за паркиране и др.

MINI Cabrio – Driving Excitement дисплей

ПЪТУВАЙТЕ НА МАКС.

Driving Excitement ви предоставя множество инструменти, които да покачат адреналина ви – той е перфектният помощник на прочутото управление като на картинг на MINI. Получете анализ на пътните условия и вижте силите, които създавате, докато си проправяте път към следващото си приключение.

MINI Cabrio – mini connected дисплей, онлайн търсене

НЕКА ЗАПОЧНЕМ ПЪТУВАНЕТО.

Поемате на някъде – може да е навсякъде. Можете да изминете половината път и да осъзнаете, че сте изгладнели. Вероятно сте забравили да купите подарък на някого, или вие и някой приятел решавате внезапно да отскочите до киното. Нямайте грижи. С „Онлайн търсене“ можете да откриете всичко от удобството на вашето MINI.

MINI Cabrio – mini connected дисплей

МУЗИКА. БЕЗКРАЙНИ ЗВУЦИ.

Музиката никога не спира в едно MINI. Свържете се с плейлистите на смартфона си, откривайте нова музика чрез водещи приложения за MINI Connected като Spotify, Deezer или Amazon Music и слушайте хиляди световни радиостанции чрез TuneIn Radio.

MINI Cabrio, дисплей на централния прибор на MINI

ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА MINI CONNECTED.

Правилно чухте – можете да управлявате своята GoPro от кокпита на вашето MINI. Просто я монтирайте вътре или отвън на вашето MINI и записвайте отдалечено чрез централния прибор на MINI. Поддържат се всички GoPro Hero HD модели с Wi-Fi. Поддържа се и режим на видео, снимки, серия от снимки и забързано движение. Имате достъп дори до списъка с предварителни настройки – за оптимизиране на снимането за всички сценарии на шофиране.

MINI Cabrio– приложение rain warner.

МАЙ ЩЕ ВАЛИ.

Измокрени няма как да изглеждате добре. Бъдете една крачка напред пред бурята с новата функция Rain Warner, която е част от MINI Connected XL Journey Mate. Това е най-интелигентният начин за предпазване от климатичните условия.

ДИЗАЙНЪТ В ДЕТАЙЛИ.

Разгледайте отблизо новото MINI Cabrio. Докосването е разрешено...

MINI Cabrio – страничен профил

АЕРОДИНАМИЧНА ПЪРГАВОСТ.

Няма две мнения по въпроса – новото MINI Cabrio е един шлифован играч. Леко издължените, но въпреки това гъвкави пропорции създават по-аеродинамичен силует, който е подчертан от ясно оформената линия на покрива. Елегантно от всеки един ъгъл.

MINI Cabrio – защита при преобръщане

СИГУРНОСТ. И ЗАЩИТА.

Толкова е ненатрапчива, че можете да я пропуснете, но е добре да знаете, че невидимата система за защита от преобръщане е на своето място. Къде? Единствено елегантните капачки в матово черно с вградени държачи за коланите подсказват леко за тази вдъхваща доверие предпазна функция.

MINI Convertible Union Jack roof, front-diagonal view

ИНОВАЦИЯ В ДИЗАЙНА.

Този покрив е единствен по рода си. Представяме първия в този клас мек покрив с дизайн MINI Yours Union Jack. Легендарният британски флаг, отпечатан в черно/сиво върху платнения гюрук, може да бъде поръчан допълнително за новото MINI Cabrio. Кара хората да се обръщат независимо дали е вдигнат или спуснат.

MINI Cabrio – профил отпред/по диагонал

ЧИСТИ НЕБЕСА.

Другите кабриолети не могат да се съревновават с подобна гледка. Силно наклоненото предно стъкло на новото MINI Cabrio не се извисява над вас, което създава усещане за голямо пространство и шофиране под открито небе.

MINI Cabrio – интериор MINI Yours

ИНДИВИДУАЛЕН ИНТЕРИОР.

Оформен до перфектност. Можете да персонализирате вашия интериор по толкова начини, колкото никога не сте си представяли. Можете да избирате между вътрешни повърхности като „MINI Yours Dark Cottonwood“ или „MINI Yours Fibre Alloy“, като и да промените арматурното табло и структурни елементи като изберете вашата предпочитана версия на цветните декоративни елементи и вътрешните хромирани лайсни.

MINI Cabrio – налични цветове

ЦВЕТОВЕ НА КАРОСЕРИЯТА.

Избирайте между бял неметалик „Pepper White“ и оранжев неметалик „Volcanic Orange“ или други единадесет цвята металик, включително: червен металик „Blazing Red“, сив металик „White Silver“, кафяв металик „Iced Chocolate“, сив металик „Thunder Grey“, тъмносин металик „Deep Blue“, зелен металик „British Racing Green“, сив металик „White Silver“, черен металик „Midnight Black“, син металик „Electric Blue“ или новите син металик „Caribbean Aqua“ и сребрист металик „Melting Silver“. Цвят „Chili Red“ се предлага ексклузивно за пакета John Cooper Works.

MINI Convertible rear profile

ХУБАВА ЗАДНА ЧАСТ.

Погледнато отзад, новото МINI Cabrio се отличава с динамично и изтънчено присъствие. Задните светлини са допълнително раздалечени с елегантни хромирани рамки, като моделите Cooper S и John Cooper Works имат не по един, а два ауспуха. Поне пред онези, които се опитват да ви настигнат, ще се открие хубава гледка.

MINI Convertible back seats

ОТПРЕД ИЛИ ОТЗАД. КОМФОРТЪТ ВИ ОЧАКВА.

Комфортът ви очаква в новото MINI Cabrio – дори отзад. Задните седалки с нов дизайн създават атмосфера като в салон, плюс добавена практичност. Докато отпред обгръщащите тялото спортни седалки са част от стандартното оборудване. Избирайте от редица тапицерии, включително текстил/кожа „Black Pearl“, кожен салон „MINI Yours Carbon Black“ или новия кожен салон „Chester Malt Brown“.

MINI Cabrio – 18" двуцветни джанти Cup Spoke

СПОРТНИ ДЖАНТИ.

Искате вашето MINI да изглежда по-спортно? Изберете новите предлагани като опция 17" двуцветни алуминиеви джанти Propeller Spoke.

Пакет John Cooper Works Chili

Искате да направите вашето MINI още по-горещо?

Добре подправен екстериор.

Оборудването John Cooper Works Chili се предлага с 17-инчови черни алуминиеви джанти John Cooper Works, JCW аеродинамичен пакет, включващ JCW брони, странични декоративни елементи и специален JCW заден спойлер.

Жаждата за състезателните спортове идва отвътре.

Препускайте по улиците в невероятния интериор, част от оборудването John Cooper Works Chili. Ще бъдете недостижими с волана John Cooper Works, педалите от неръждаема стомана и още много други екстри.

Влезте и се вдъхновете.

Всичко започва, когато се качите на борда на перфектно оборудваното MINI с 5 врати. Праговете на вратите подсказват за вълнуващото приключение, което предстои, а спортните седалки от естествена кожа Diamond Carbon Black осигуряват перфектна позиция на седене.

John Cooper Works

Отидете до край.

Повече мощност. Повече ексклузивни подобрения. И повече забавление. Моделите MINI John Cooper Works са наследници на легендарните състезателни автомобили на Джон Купър и са също толкова впечатляващи сега, както и когато са били шампиони на пистата. Ако търсите въодушевление и ексклузивност за вашето MINI, не търсете повече.

MINI Cabrio

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО НА MINI

MINI Convertible family
MINI Cabrio
Мощност
кВт МОЩНОСТ В КВТ
Емисии
Гориво
л/100 км disclaimer
Ускорение
s 0-100 км/ч УСКОРЕНИЕ 0-100 КМ/Ч В СЕК.
Cooper От 47,950 лв
100 (136)
5,1 - 4,9, 4.9, 5.1
Cooper D От 52,050 лв
85 (116)
4 - 3,8, 3.8, 4.0
Cooper S От 59,600 лв
141 (192)
6,1 - 6, 6.0, 6.1
Cooper SD От 67,296 лв
125 (170)
4,4 - 4,3, 4.3, 4.4
MINI John Cooper Works От 70,800 лв
170 (231)
6,5, 6.5, 6.5