Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Твоето уникално MINI Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Заяви оферта

Запиши се за пробно шофиране

ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

The all-electric MINI side view
MINI Electric
3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI SE Countryman
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
THE NEW MINI COUNTRYMAN SE – side view THE NEW MINI COUNTRYMAN SE – side view

НОВОТО MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4.

MINI Countryman Plug-in Hybrid

МОДЕЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ НА НОВОТО MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4.

ПРОБЕГ НА ТОК
52 - 47 КМ (i)
РАЗХОД НА ГОРИВО
1,9 - 1,7 л/100 км
КОНСУМАЦИЯ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ
15,5 - 14,7 кВтч/100 км (i)
ЕМИСИИ
44 - 39 г/км
МОЩНОСТ
220 к.с. (162 kW)

(I) WLTP Показаните стойности на разхода на гориво, емисиите na CO2, консумацията на енергия и пробега с едно зареждане се определят съгласно Европейския регламент (ЕО) 715/2007 във версията за типово одобрение, приложима към момента. Стойностите се отнасят за тестовия цикъл WLTP съгласно директива (ЕО) 1151/2017 и могат да варират в зависимост от избраното оборудване. Показаната гама отчита различни конфигурации на избрания модел и не е част от конкретна оферта, а е предназначена единствено за сравнение на различни модели.

MINI Electric лого – Elogo – линия MINI Electric лого – Elogo – линия

MINI PLUG-IN ХИБРИД.
ИЗЖИВЕЙТЕ МОЩНО ПЪТУВАНЕ.

Прегърнете необикновеното. Новoто MINI Cooper SE Countryman ALL4 използва силата на електроенергията, за да осигури вълнуващо, но същевременно екологично шофиране. Със своя добре обмислен дизайн и прецизни инженерни решения той отхвърля всичко, което си мислите, че сте знаели за шофирането на хибрид. Постигайки перфектния баланс между мощност и нисък разход, вие извличате най-големите предимства и на двата вида задвижване.

ZAP TO WORK WITH ZERO EMISSIONS.

MINI COUNTRYMAN ПРОБЕГ ИЗЦЯЛО НА ТОК. ДO 57 KM.

Новата батерия на MINI Cooper SE Countryman ALL4 от последно поколение е с увеличен до 10,0 кВтч капацитет - което ще ви осигури до 57 км пробег в изцяло електрически режим. Това означава, че можете да намалите ежедневните си експлоатационни разходи. И не само това - данъкът за вашия автомобил ще бъде значително по-нисък и няма да се налага да плащате такса за шофиране в градовете, в които такава се събира. И перфектният универсален талант за шофиране в града и извън него ви предоставя възможност за шофиране изцяло на електричество - т.е. дава възможност да се насладите на мобилност без генериране на вредни емисии.

MINI Countryman хибрид – зареждане на батерията – как да зареждате
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – зареждане у дома – батерия

ЗАРЕЖДАЙТЕ ВАШЕТО MINI ХИБРИД У ДОМА.

Можете да зареждате вашето MINI Cooper SE Countryman ALL4 лесно и удобно от стандартен домакински контакт на 230 волта (SchuKo). Това е най-евтиният начин за зареждане на вашето MINI - и то ще бъде напълно заредено след около 5 часа. Не се изисква сложна инсталация или специално устройство. Вашето MINI разполага стандартно с кабел за еднофазно зареждане (ниво 1) за лесно зареждане в домашни условия.

ЗАРЕЖДАЙТЕ ВАШЕТО MINI ХИБРИД НА ОБЩЕСТВЕНИ СТАНЦИИ.

Независимо дали отивате на почивка за уикенда или посещавате членове на семейството си в друг град, можете да бъдете спокойни. Предстоят ви страхотни преживявания зад волана. А що се отнася до притеснения относно пробега с едно зареждане, обществените мрежи за зареждане на електрифицирани автомобили се разрастват бързо. Освен това, с максимален пробег до 500 км няма ограничение относно дестинациите, до които MINI Cooper SE Countryman ALL4 може да ви отведе. Свържете се с вашия дилър на MINI за допълнителна информация. 

MINI хибрид – зареждане на батерията – обществени мрежи
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – шофиране на plug-in хибрид – бензин и електричество

ПРЕВКЛЮЧЕТЕ В РЕЖИМ ЗА АВАНТЮРИ.

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4 - 4Х4-ЗАДВИЖВАНЕ. ВСИЧКИ ПЪТИЩА.

След като сте приключили с пазаруването за уикенда, защо да не се отправите към планината или морето - с любезното съдействие на мощния Plug-in хибриден двигател. С електрическото си 4х4-задвижване All4 той се чувства като у дома си не само по градските улици, но и по планинските пътища. И с общ пробег до 500 км няма ограничение докъде може да ви отведе.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – сребрист – изглед отпред MINI Cooper SE Countryman ALL4 – сребрист – изглед отпред

ЗА ВСИЧКО И ЗА ВСЕКИ.

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4. ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО В БАГАЖНИКА.

Няма нужда да правите компромиси. Можете да вземете с вас всичко, от което имате нужда. Новото MINI SE Countryman ALL4 е истински любител на приключенията, уверен да отиде навсякъде. Той ви осигурява достатъчно пространство за петима души, техния багаж и всички онези спомени, които ще съберете с пътуването си. Той е просто перфектен за активен начин на живот с вашите приятели и семейство.

 ОГРОМЕН БАГАЖНИК.

ДО 1275 Л ОБЕМ НА БАГАЖНИКА.

Какво ще натоварите за вашия уикенд? Най-издръжливото и красиво заради "суровата" си визия MINI винаги ще привлича много погледи. Хубаво е, че побира всичко - с повече от достатъчно място за краката, главите и лактите на вашите пътници отзад. 

MINI f60 hybrid – багажник – интериорно пространство
MINI F60 Hybrid – interior – seats

FLEX APPEAL.

ГЪВКАВИ СЕДАЛКИ.

Големият обем на багажника ви осигурява щедро пространство за вашите планове. И когато задните седалките са сгънати в конфигурация 40/20/40, новото MINI Countryman може да побере товар, който е дълъг, висок, широк или обемист. 

КЪДЕТО СИЛАТА И СТИЛЪТ СЕ СРЕЩАТ.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN ХИБРИД ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН.

Комбинирайки отличителен външен вид, излъчващ суров характер, и "мускулести" пропорции с приключенски дух, ние създадохме всестранен талант, чието естествено поле за действие са както съвременните градски улици, така и извънградските пътища. Той се предлага в 9 различни цвята и с гама от 4 атрактивни контрастни акцента за покрива. Защо да не го направите по ваш вкус сега? Цветове. Джанти. И също други екстериорни опции. Като покрив в контрастен цвят, ивици на капака и корпуси на огледалата. 

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Плъзнете, за да смените цвят

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН.

ВЪОДУШЕВЯВАЩ ОТВЪТРЕ.

Новото MINI Countryman Plug-In хибрид разполага с множество интелигентни детайли, които ще направят шофирането по-забавно от когато и да било. Когато искате МINI, искате да имате избор. Влезте вътре, огледайте се - и се почувствайте вдъхновени. 

MINI Cooper хибрид – кокпит и волан – кафява кожа MINI Cooper хибрид – кокпит и волан – кафява кожа

ТОЛКОВА МНОГО ЗА ОТКРИВАНЕ.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN ХИБРИД. ХАРАКТЕРИСТИКИ. ПАКЕТИ. АКСЕСОАРИ.

MINI Cooper хибрид – кестеняв цвят – изглед отпред отстрани

СТАНДАРТНО И ОПЦИОНАЛНО ОБОРУДВАНЕ.

Открийте гамата от опции за стандартно и опционално оборудване, създадени, за да ви помогнат да направите вашето MINI истинско продължение на самите вас - и да направят шофирането по-приятно от когато и да било.

MINI хибрид – нива на оборудване – пакети

ПАКЕТИ НИВА НА ОБОРУДВАНЕ.

Събрахме няколко вълнуващи нива на оборудване, които можете да използвате, за да персонализирате вашето MINI. Това са специално, адаптирано оборудване и конфигурации с екстри, които значително ще подобрят вашето пътуване - и ще направят вашето MINI още по-стойностно.

mini countryman plug-in хибрид – cвързаност – инфотейнмънт

MINI CONNECTED.

MINI Connected осигурява следващо ниво свързаност за вашето MINI благодарение на богат набор от интелигентни услуги и приложения. MINI Connected предлага опции за навигация, комуникация и възпроизвеждане на музика - всичко това с прекрасен дисплей и интелигентен "хендсфри" гласов контрол. Това е достъпно в два пакета. Вижте кой би бил най-добър за вас. 

mini countryman хибрид – MINI Yours – оборудване

MINI YOURS.

MINI Yours ви позволява да подчераете характера на вашето MINI с премиум материали и изискани решения. От луксозна тапицерия и различни варианти за волана до леки алуминиеви джанти, MINI Yours осигурява всички тези забавни изискани детайли, които завършват усещането за ръчна изработка и правят вашето MINI уникално стилно отвън и отвътре.

mini countryman phev – oригинални резервни части – аксесоари

MINI ОРИГИНАЛНИ ЧАСТИ И АКСЕСОАРИ.

Открийте богатата гама от оригинални части и аксесоари, достъпни за персонализация на вашето MINI в още по-голяма степен - от висококачествени алуминиеви джанти, уникални екстериорни детайли до нашата гама от закачливи декоративни ленти/ивици.

ЗАКАРАЙТЕ ГО В КОНФИГУРАТОРА.

 
MINI Countryman SE All 4 – sage green – изглед отпред и отстрани

Cooper SE All 4

От 75,400 лв *

1,9 - 1,7 l/100 km disclaimer
44 - 39
g/km disclaimer
52 - 47 km Електрически пробег
15,5 - 14,7 kWh/100km

Двигатели и опции

Мощност
220 к.с. (162 kW)
тип гориво
Хибрид
Разход
1,9 - 1,7 l/100 km disclaimer
Емисии
44 - 39 g/km disclaimer
скоростна кутия
Автоматична
задвижване
задвижване на всички колела

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвят

Your selected option is not available, it got replaced with:  White Silver сив металик

Колела

Your selected option is not available, it got replaced with: 18" Aлуминиеви джанти Black Pin Spoke с Runflat гуми

ИВИЦИ ЗА ПРЕДНИЯ КАПАК

Ивици за предния капак, възможни в 3 различни цвята

ЦВЯТ НА ПОКРИВА

Възможни 3 различни цвята за покрива

КОРПУСИ НА ОГЛЕДАЛАТА

Възможни 3 различни цвята за корусите на огледалата

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Cooper SE All 4

Изберете вид гориво:

Хибрид

220 к.с.

162 kW

От 75,400 лв *
  • Автоматична
Изберете

Cooper SE All 4

Изберете скоростна кутия:

Автоматична

От 75,400 лв *
Изберете

Cooper SE All 4

Изберете задвижване:

задвижване на всички колела

От 75,400 лв *
Изберете

Вашата селекция

MINI Cooper SE All4 Countryman – white silver – front and side view

Cooper SE ALL4

От 75,400 лв *
220 к.с. (162 kW) Combined System Power
220 к.с. (162 kW) Combustion Engine Power
70 kW Електрическа мощност
Хибрид
Автоматична
задвижване на всички колела
52 - 47 km Електрически пробег
15,5 - 14,7 Electric power usage
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
1,9 - 1,7 l/100 km (комбинирано)
44 - 39 g/km CO2 (combined)

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.

Select your MINI

Хибрид

220 к.с. (162 kW) / 3 Cylinders

Cooper SE ALL4

От 75,400 лв

*

Автоматична, Автоматична скоростна кутия Steptronic

задвижване на всички колела

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
1,9 - 1,7 l/100 km (комбинирано)
44 - 39 g/km CO2 (combined)
Изберете

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.
Новото MINI Countryman – зелено и черно – изглед отстрани Новото MINI Countryman – зелено и черно – изглед отстрани

НОВОТО MINI COUNTRYMAN.

The new MINI Countryman is here  and it’s rougher and tougher than ever before. Equipped with a rugged new design and four-wheel drive, it’s the ultimate all-rounder. Whether you’re taking a rugged coastal road trip or negotiating the bustle of the city, the new MINI Countryman gives you a driving experience you’ll always look forward to. Enjoy a new-found freedom and flexibility to drive anywhere.

MINI Electric лого – Elogo – линия
The all-electric MINI side view
MINI Electric
3-DOOR HATCH
3-DOOR HATCH
5-DOOR HATCH
Convertible
Convertible
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
MINI SE Countryman
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

COMING SOON!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text This component is currently unavailable. But feel free to look around. And come back soon if you can’t find what you’re looking for this time.