MINI Cooper S Countryman – червен и черен – Пътна помощ за MINI MINI Cooper S Countryman – червен и черен – Пътна помощ за MINI

ПОМОЩТА Е НА ПЪТ, ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ СВОЯ.

Пътна помощ за MINI.

Винаги е приятно да пътувате със своя автомобил MINI, но са възможни непредвидени инциденти. Тогава на помощ идва Пътна помощ за MINI. Само едно обаждане и помощта е на път – или по телефона, или на място. Когато и да е, където и да е и каквото и да е – можете да разчитате на нашите експерти да върнат вас и вашия автомобил  MINI отново на пътя.

MINI Cooper S Countryman – близък план странично – Пътна помощ за MINI

ПОМОЩ ПРИ ПОВРЕДА ЗА MINI.

Помощ при повреда за MINI гарантира, че вие и вашият автомобил MINI ще се върнете на пътя възможно най-бързо. Специално обучени техници на MINI осигуряват решения по телефона или на място – по всяко време и навсякъде. Ако вашият автомобил MINI не може да се управлява безопасно, ще ви транспортираме заедно с вашето превозно средство до най-близкия Сервизен партньор на MINI и ще уредим продължаването на вашето пътуване.

В ГОТОВНОСТ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ОБАЖДАНЕТО ВИ – +359 2 80 60 765
На разположение 24-7-365.

MINI 3-door Hatch – червен и черен – Помощ при произшествия за MINI

ПОМОЩ ПРИ ПРОИЗШЕСТВИЕ ЗА MINI.

На ваше разположение сме денонощно, за да ви върнем на пътя възможно най-бързо.При необходимост ще теглим автомобила ви до най-близкия сервизен център на MINI. Ще ви бъде предоставен автомобил заместител (под наем). Ще документираме подробностите за произшествието и ще съобщим на вашето застрахователно дружество, както и ще се свържем с членовете на семейството ви и ще ви помогнем с уреждането на пътуването.

В ГОТОВНОСТ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ОБАЖДАНЕТО ВИ – +359 2 80 60 765
На разположение 24-7-365.

ПРОГРАМА ЗА МОБИЛНОСТ НА MINI.

MINI Convertible – blue and white – MINI Mobility Program

В случай че вашият автомобил MINI не работи, ние осигуряваме цялостен пакет от услуги и експертна поддържка, за да върнем автомобила ви MINI и вас отново на пътя. Като ваш доверен спътник гарантираме пълното ви спокойствие – във всяка ситуация.