ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

Защо обслужване в МINI? Никой не познава вашето MINI по-добре от нашите сервизни експерти.

MINI Сервиз

Истинското приятелство трябва да се поддържа.

Нашите сервизни експерти имат грижата вашето MINI да е подготвено за всякакви различни предизвикателства. Те познават вашето MINI като зеницата на окото си. Така че можете да сте сигурни, че вашият скъпоценен автомобил получава обслужването, от което се нуждае – при най-висок стандарт и винаги с използване на оригинални части на MINI, за да бъде винаги 100% MINI.

Обучени техници на MINI

Оригинални MINI части

Оригинални MINI части.

Ние използваме единствено оригинални MINI части за вашия автомобил, което гарантира винаги перфектна подмяна. Те са изработени според взискателни стандарти за качество на MINI, за да пасват прецизно, като притежават 2-годишна гаранция. Така че вашето MINI остава оригинално и запазва високата цена при препродажба на едно истинско MINI.

MINI Service Inclusive и Repair Inclusive.

Пакетът MINI Service Inclusive гарантира, че вашето MINI винаги е в оптимална форма – и всичко това срещу еднократно и много изгодно плащане. Освен това имате възможност да удължите гаранционния период от 24 месеца според вашето желание (макс. 5 години или 200 000 км)* и да се наслаждавате на спокойствието с последващата гаранция на MINI.

 

* Можете да удължите гаранцията на вашето MINI, само при закупиването на автомобила.

MINI Service Inclusive

MINI Гаранция.

MINI Гаранция.

Отпуснете се и насладете на спокойствието с вашата MINI Гаранция – нашето желязно обещание, че ако нещо се обърка, ще го оправим безплатно. Предлагаме двугодишна гаранция за цялото ви MINI (с изключение на износващите се части) – при неограничен пробег!

По местата, готови, MINI.

Закарайте вашето МINI при партньора по обслужването и междувременно се отпуснете в салона на нашето дилърство. Бърз MINI Сервиз гарантира, че ще получите своето MINI обратно възможно най-скоро. За само два часа нашите професионални техници могат да сменят маслото, да подменят накладките и гумите, а дори и да направят пълна проверка. Така вашето МINI е подготвено за следващото пътуване за рекордно време.

Бърз MINI Сервиз

dam Image

Грижим се и за вас.

Времето лети, когато се отбиете в нашите МINI дилърства. Прочетете вестника, сърфирайте в мрежата с безплатна Wi-Fi връзка, изпийте едно кафе или разгледайте онези лъскави нови MINI в шоурума, докато чакате вашето собствено MINI да бъде върнато като ново.