ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

Оригинални MINI части.

MINI Original Parts

Резервни части.

Всички оригинални MINI части са специално проектирани за вашето MINI и достъпни за всички модели, дори 15 години след спирането им от производство. Налични в целия свят при нашите партньори по обслужването на MINI.

Рециклирани части.

Рециклираните части предлагат същото MINI качество и двугодишна гаранция, но са по-евтини с до 50% в сравнение с новите части.

MINI Original Battery

Оригинален акумулатор MINI.

Три пъти по-бързи от традиционните калциеви акумулатори, с по-дълъг експлоатационен живот и без необходимост от обслужване. Доверете се на перфектната производителност и надеждност на нашите оригинални акумулатори MINI – независимо от температурата.

MINI Original Brake Discs

Оригинални спирачни дискове MINI.

Специалната комбинация от материали, използвани за оригиналите спирачни дискове MINI гарантира отлична стабилност, топлопроводимост и издръжливост за впечатляваща ефективност и комфорт при спиране.

MINI Original Fuel Filter

Оригинален горивен филтър MINI.

Изработен от висококачествен филтриращ материал и тестван специално за високото налягане, на което ще е подложен в двигателите на MINI. Оригиналният горивен филтър MINI поддържа двигателя ви икономичен и в отлично състояние, за да можете да се наслаждавате дълго на удоволствието от шофирането.

MINI Original Microfilter

Оригинален микрофилтър MINI.

Изработен от електростатично заредени нишки и активен въглен, микрофилтърът на MINI предотвратява навлизането на вредни газове и частици мръсотия в интериора на автомобила ви, което води до почти пълно филтриране на микроскопичните частици, дори тези с размер от едва 5 μm.

MINI Original Brake Pads

Оригинални спирачни накладки MINI.

Перфектното напасване на оригиналните спирачни накладки MINI към вашия автомобил подобрява ефективността при спиране, намалява необходимия натиск и съответното износване – с положителен ефект върху издръжливостта.

MINI Original Oil Filter

Оригинален маслен филтър MINI.

Замърсеното моторно масло увеличава разхода на гориво и може да причини значителни повреди вътре в двигателя. Оригиналният маслен филтър MINI гарантира, че вашият двигател получава маслото, от което се нуждае.

MINI Original Windscreen Wiper Blades

Оригинални пера за чистачки MINI.

Проектирани да пасват на извивката на предното стъкло за перфектна аеродинамика и оптимална ефективност на почистването. Така че ще забравите за ивиците от вода и замазването в продължение на повече от 300 часа употреба.

MINI Original Spark Plug

Оригинални свещи MINI.

Когато се движите по магистралата, свещите произвеждат над 70 искри в секунда. Хармонизирането на цялостния процес на вътрешно горене и електрониката на двигателя е изключително важно за оптимално изживяване при шофиране.

MINI Original Air Filter

Оригинален въздушен филтър MINI.

Специално разработен за всеки конкретен двигател на MINI, с ниво на отделяне на прах от 99% и създаден да издържи между 60 000 и 100 000 км. С оригиналния въздушен филтър MINI в двигателят ви никога няма да попадне прах.