ПРЕДПОЧИТАН ДИЛЪР

Джанти по поръчка. С оригинални гуми и джанти MINI.

dam Image

Безопасност: предопределена от звездите.

Оригинални гуми MINI.

Можете да бъдете уверени в своята безопасност с гумите MINI, маркирани със звезда. Тези гуми са подлагани на задълбочени тестове за качество и безопасност от MINI, които са дори още по-взискателни от тези за етикетите за гуми на ЕС. Гумите получават маркировката със звезда на МINI само ако покрият всички критерии. Със система за следене налягането на гумите (RDC), технология Runflat и икономичен разход на гориво, както и с намаленото си съпротивление при въртене, тези гуми предлагат пълна защита за вас, вашето MINI и околната среда. 

dam Image
Оригинални гуми MINI, маркирани със звезда.

С цел винаги да бъдете в безопасност по време на пътуването и да се насладите на безгранично удоволствие от шофирането, нашите гуми MINI са щателно тествани и приспособени за вашия конкретен модел МINI до най-малкия детайл. Само гуми, които покриват 100% от критериите по време на сложния процес на тестване, получават маркировката със звезда на МINI.

dam Image
Система за следене налягането на гумите (RDC).

Налягането на гумите е решаващ фактор за характеристиките на вашите гуми. Поради това – както и от законови съображения – всички гуми МINI от март 2014 г. са оборудвани със система за следене налягането на гумите. Системата следи потенциална загуба на налягане във всички четири гуми и така предоставя по-голяма сигурност. Когато са с правилното налягане, гумите имат по-малко съпротивление при въртене и не се износват толкова. Преимуществото за вас е по-нисък разход на гориво и по-дълъг живот на гумите ви.

Комплекти за тунинг MINI John Cooper Works Pro
Технология MINI Runflat.

С гумите MINI с Runflat технология никога няма да изпитате онова чувство, че сте спукали гума, дори точно това да се случи по средата на пътуването. Технологията Runflat ви позволява да продължите да шофирате със спукана гума със скорост до 80 км/ч, докато стигнете до най-близкия сервиз. Подсилените странични стени са направени от устойчив на топлина каучук, а специалната геометрия на джантата на гумата няма да приплъзне, дори в завои.

Комплекти за тунинг MINI John Cooper Works Pro
Останете във форма. Гуми MINI с намалено съпротивление при въртене.

Нашите гуми са устойчиви на деформиране, така че издържат повече, а вие пестите гориво. Деформирането означава, че енергийните изисквания за придвижване на автомобила са по-големи, което означава повишен разход на гориво. Гумите МINI са проектирани с намалено съпротивление при въртене, което намалява деформирането чрез специални материали за контактната повърхност и страничните кантове.